Јас имам забелешка до неколку членови(пола и више) на форумот. Доаѓаат нови членови, ни јас не сум некој стар член, ама не верувам со ку*чењето и паметувањето на неколку членови дека новите ке останат на форумот. Мислам дека форумот е за дружење, комуницирање, помагање(НЕ ОДМАГАЊЕ), а не за бош муабети и паметување. За бош моабет имат подфоруми од типот на рекла казала, ама оффтопици литат на секоја тема, наместо да се помага на почетници па и на другите членови, тие го дрват на кој е поголем(ДЕМЕК ПОПАМЕТНИ СЕ). Сега, разбирам од шала и зајбанција чат пат, ама ова веќе не е форум за дружење, ова испадна форум за ку*чење. А до пред година-две курајберите што уништуваат секоја тема, истите прашања ги поставувале како и почетниците. Дај малце олабавете бре луѓе, досадни сте со глупирање, ако можете да помогнете на некој, помогнете, што фајде имате ако му наштетите. Ако не знаете или не можете да му помогнете, воопшто ни не коментирајте. Порано имав и јас проблем со неколку членови бидејќи реков одредена марка на кола е срање(вистината чатпат боле јбг), тоа е лично мое мислење а верувам и доста членови се согласуваат, ама тоа е лично мое мислење и мој вкус што никој не може да го смене. И резултат на тоа, ако некаде погрешам нешто(буква, збор, билошто), тие наместо да ми одговорат доколку знаат(и да знаат не кажуваат, да му умре козата на комшијата), тие ти се фаќат за јаја и отечуваат со бош муабет(офф топик). Пријателкси совет до ку*ајберите, дечки оладете малце, мавнете го еднаш-двапати дневно, излезете бркајте женски, правете се фраери на женски(ако имате со што), смешни сте па и патетични, уште го мавате на форум...