Сега ми кажаа сте пишувале конкертно за мене
да не праќам пораки на сите зашто и како сум ги затворил ќе пишам тука сите да знаат
Значи темите се затворени од причина што на форумот има членови што ПОЈМА немаат а се прават дека све знаат и коментираат во моите теми. Ме нервира тоа што се коментира без потребно на се и сешто. Ме нервира тоа што темите се полнат со глупости
Темата си купив или сакам да си купам има све друго освен за коли делови. Ако некој си купил чорапи одма ги става, ок можда сака да се пофали или сака да каже дека има пари ако си купил телевизор од 100к. Последниов период нема никаква интересна тема освен неколку проекти на едни исти луѓе. Сигурно најчитана тема е интересни понуди на половни автомобили
Кај огласите остај те ги луѓето нека си продаваат што кур ве боли за цената или дали било добро или не, ако те интересира пиши му порака и терај работа.
Има многу дупли членови т.е еден човек два јусери. Има многу деца/пубертетлии кој се прават паметни а немаат појма од животот
и за крај знам многу челнови уште пред да го биде форумот, во живо се едно а на форумов се друго. Мислиш друг човек не е тој тој
тоа е тоа накратко и на брзина напишано за две минути
поздрав