Значи.. Се изначитав милион глупости, поплаки и жалења во последниве недела дена.
Искрено, почнува да ми доаѓа све преку глава. Морам да објаснам неколку работи. Карклуб лично мене ме кошта добри 5-6 просечни плати годишно. Огромен процент од моето време го посветувам на форумот и на порталот, а истото го прават уште еден грст луѓе на кои сум им неизмерно благодарен.
Темава е за реални поплаки. Следниот што во темава ќе праша како да стави линк или слика ќе добие бан. Најсериозен сум.
Ако нешто што е напишано некаде ви смета, постои опција која се вика Пријави на Модераторот. Кликнете ја, наведете зошто ви смета, и некој од нас ќе реагира како што мислиме дека е соодветно. Непотребното гушење и кукумјавчење во темава почнува да ми смета.
Следниот што ќе проба да модерира или администрира од задно седиште ќе добие бан. Најсериозен сум. Следниот што јавно ќе напише „админ бриши“ за туѓ пост, ќе добие бан. Модератори се тие што се модератори. Крај на прикаската.
И на крајот, разберете уште една работа - ако не ви одговорам веднаш (или за ден-два) на приватна порака, не е тоа ништо лично. Во моментов работам еден милион различни работи и имам уште еден мал милион обврски. Сосема е нормално нешто да заборавам. Ако нешто сме збореле во понеделникот на пиво, а јас не сум го направил до вторник-среда, нема потреба да ме потсетувате за тоа јавно. Ако мислите дека треба, постојат приватни пораки.
Основна цел на форумов е комуникација. Од време на време, некои луѓе ќе се подзакараат. Тоа е нормално. Многу често оставам да се испукаат луѓе, па после тоа бришам. Пред некој ден чистев 6 страни непотребни муабети.
Следниот што ќе напише „сте ми избришале пост, избришете ми го профилот“ ќе го натераме да носи розева маичка на следниот собир, пошто аман, имајте малку достоинство и муда. И да, како што сакате вие да се заебавате на нечива сметка, прифатете кога некој се заебава на ваша.
АМАН више од детскиве глупости..