Автор Тема: Ваши забелешки, проблеми, предлози  (Прочитано 816870 пати)

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 342
Одг: Ваши забелешки, проблеми, предлози
« Одговори #1905 на: 31 Јануари 2013, 17:29:58 pm »
Следниот што во темава ќе праша како да стави линк или слика ќе добие бан. Најсериозен сум.
дали темава е крстена ваши забелешки,проблеми,предлози ???
кого да прашам за слика како да сменам на профил??? ако не на кајгана да  идам на форум можеби они ќе ми одговорат,зашто от тука ретко кој се нафаќа да помогне...
така да сфатив за што го пиша тоа точно,знам за мене е наменето,али извини јас имам проблем со форумот кој го водиш ти,така да ензнам каде на друго емсто би прашал ,....
Фиат Типо

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #1906 на: 31 Јануари 2013, 17:32:18 pm »
Профил.
Информации од профилот на форумот.
Ќе доставам своја слика.
Choose file.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6297
« Одговори #1907 на: 31 Јануари 2013, 17:33:40 pm »
Следниот што во темава ќе праша како да стави линк или слика ќе добие бан. Најсериозен сум.
дали темава е крстена ваши забелешки,проблеми,предлози ???
кого да прашам за слика како да сменам на профил??? ако не на кајгана да  идам на форум можеби они ќе ми одговорат,зашто от тука ретко кој се нафаќа да помогне...
така да сфатив за што го пиша тоа точно,знам за мене е наменето,али извини јас имам проблем со форумот кој го водиш ти,така да ензнам каде на друго емсто би прашал ,....
Мислам дека јас ти пишав, ама некој ми го избришал постот...

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #1908 на: 31 Јануари 2013, 17:36:09 pm »
Профил.
Информации од профилот на форумот.
Ќе доставам своја слика.
Choose file.

дени не ме зезај и ти сеа...
коа пишував два дена по ред дека несака да се смени слика,никој не одговори...после зеро пиша дека незнам каква слика сум пробувал да ставам,имало големини до кои можело...и на крај коа го прашав кој се тие,ама баш ниту он ниту било кој не одговори на тоа прашање....
бузуки,можеби8 невидов никаков пост со помош...
Фиат Типо

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1909 на: 31 Јануари 2013, 17:37:05 pm »
Пробај со големина 100х100, или под тие димензии. Не те зезам.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #1910 на: 31 Јануари 2013, 17:38:13 pm »
Пробај со големина 100х100, или под тие димензии.
е да си жив и здрав,ама више завршив работа...и не е поентата сега да ми кажуваш и тоа ти,туку требаше некој порано  да пише,а сега гледам зеро у пост ме ставил,дека наводно го нервирало тоа....
Фиат Типо

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1911 на: 31 Јануари 2013, 17:42:10 pm »
Па ете јас сум модератор за фотографија. :) Во домен ми е. Не сум видел порано.

Отсутен викацот

• Јуниор
  • **
« Одговори #1912 на: 31 Јануари 2013, 17:54:10 pm »
Па ете јас сум модератор за фотографија. :) Во домен ми е. Не сум видел порано.
ахахахаххахаха :D добро,да си знам од сега :D
Фиат Типо

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43709
  • Il Moderatore
« Одговори #1913 на: 31 Јануари 2013, 19:17:33 pm »
ме јебеш сеа ????
кај за у тема сликите ги смалувам,па и за на профил ли да ја смалувам ???? немој те молам мачење ми е тоа :D

1. Почни да користиш големи букви, точки, запирки, итн.
2. Намали го бројот на смајлија што го користиш во пораките.
3. Не те јебе. Има ограничување на големината на аватарите. Аватар е, сликичката треба да биде мала, а не голема.

Ти било соодветно одговорено и на време.  Единствено ти останало со неколку проби (или обично копи/пејст на било кој аватар во пеинт) да откриеш колкав треба да биде аватарот.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
« Одговори #1914 на: 31 Јануари 2013, 22:04:22 pm »
мислам дека и тоа го пишува како појаснување.. некаде низ профилот проитав дека сликите не смеат да бидат поголеми од 100Х100... си пишува се бе луге... на македонски јазик, кирилица, појаснето и објаснето...

плус со еден список правила и појаснување ги имате кога се зачленувате и на нив најдоле кликате СЕ СОГЛАСУВАМ...

и за последен пат да ви биде дна работа јасно дека зеро е СОПСТВЕНИК на форумов, правилата на него ЛИЧНО ОН ГИ ДИКТИРА, во негова куќа НЕГОВИ ПРАВИЛА, што он ЛИЧНО мисли дека треба да бидат такви, кој до сега видено се ЕПТЕН ЛАБАВИ И ОПУШТЕНИ, не се строги и никогаш до сега не се покажале како шовинистички.

ако сакате скратен дел од овој муабет прочитајте ги само зборовите со големи букви...

посекако треба да знаете и дека хостингот, линковите и сите пропратни работи за еден форум КОШТААТ ПАРИ кои никој од нас не ги дава туку зеро од свој џеб. имаше акција еднаш за помош на форумот, требаше да членуваме со ситни пари што се вика, на годишно ниво, кои требаше да бидат изразени преку соодветни картички за попуст, а ги добиваме и плаќаме на солидарен начин.. колку од вас се пријавивте? јас се пријавив, а други уште колку имаше? 20? 25? а за попување први сме...

и на кој не му се свиѓаат правилата на форумов, слободно нека фаќа правец на друго место... јас досега добив дојам дека на на форумов се пропагираат неколкуте човечки односи кои се во изумирање:
-пријателство
-слога
-дружба
-помагање

и сето тоа организирано и помогнато токму од СОПСТВЕНИКОТ на форумот односно ГАЗДАТА на форумот...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен Pal Zileri

• Сијка Пиштолова
  • Редовен
  • Пораки: 2464
« Одговори #1915 на: 01 Февруари 2013, 16:35:01 pm »
Следниот што ќе проба да модерира или администрира од задно седиште ќе добие бан. Најсериозен сум. Следниот што јавно ќе напише „админ бриши“ за туѓ пост, ќе добие бан. Модератори се тие што се модератори. Крај на прикаската.

КОНЕЧНО!!!!! Нешто што убедливо мене лично највеќе ме иритираше.
www.domitalia.mk

Замисли како би ни изгледале колите по форумов да имавме нормални 5000еур месечна плата by Deni

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22218
« Одговори #1916 на: 02 Февруари 2013, 22:45:28 pm »
Ima li  od tie ubavite novi prozirni carclub nalepnici i dali moze da se lepat odvnatre?
Imav od prvite ali gi izgubiv negde.;D

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
« Одговори #1917 на: 02 Февруари 2013, 22:47:33 pm »
Не знам да има некој но и некој да има не може да се лепат од внатре :)

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Махер
« Одговори #1918 на: 02 Февруари 2013, 23:42:19 pm »
Ima li  od tie ubavite novi prozirni carclub nalepnici i dali moze da se lepat odvnatre?
Imav od prvite ali gi izgubiv negde.;D
Prvite bea najbolje. Najprvite.

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4218
« Одговори #1919 на: 03 Февруари 2013, 11:01:45 am »
кога ја отворив странава http://forum.carclub.mk/index.php/topic,7370.30.html и скролав надоле, ми закочи ептен лаптопот,едно добри 10 секунди беше смрзнат.дали е до гифовите во потпис или нешто друго е незнам.може да види уште некој дали ќе му се деси истото?иначе имам athlon dual core на 1.8,со 1.5 GB Ram,Chrome Version 24.0.1312.57 m