јас не ни реков дека ме нападна...
а ти ми пушташ линкови од википедиа за да ме побиеш...
ама таа мочана википедија колку има точни работи пута два има грешни работи пишано... или барем нецелосни, кои доведуваат до дабетер поголема заблуда, поготово кога некој како вас ја чита со целосна доверба во информациите... после ни господ неможе да ве разубеди во прочитаното...
а прво и основно заради филип прекинав воопшто да отворам википедија... затоа што во секоја ебана дискусија он тураше по минимум 2-3 линка во пост од нејзе... едноставно ја замразев... набашка неговиот одвратен начин на комуникација... потполно исто заради кое зеро го замразе волво поради мене...
нејсе, во контекст на муабетот.. не 1000 пати, туку милиони пати сум чул за пореметен биоритам, компарирајки го со променетиот режим на спиење... и кога веке сите го користат тој темрин, користи го и ти кога има некој контекст на муабетење. за грешно употребувани термини веке сме збореле... еве пример некој:
хилта не е машина за дупчење... хилта е бренд на таква машина која всушност се вика дрил машина или дупчалка
веспа не е тип на мотор. бренд е... тој тип на мотор е скутер.
рехау не е тип на пластика, туку бренд што призведува пластика и продукти од нејзе... исто како и еден милион други брендови.
така и ова.. човекот пишува дека има проблем, јас му давам совет некој како да го реши, а гоподинот филип, наместо да с енадоврзе на тој муабет, да дополни со некој совет илиискуство, па ете и знаење стекнато, тој само цитира за еден збор да ме поправи мене, и пушта линкови од википедија... која арогнација.. кој безобразлук... затоа и изреагирав така...