Веќе неколку дена низ глава ми се мота едно црно БМВ 5 Е34 модел. Во Кисела вода живее дечкото што го вози, го паркира меѓу кафичите Гет и тој во другата зграда. реставрирано е, страшно добро изгледа и изгледа како сега да е излезено од фабрика, има многу добри бандажи, внатре цело е претапацирано со кожа. Стално е испрано и чисто,лудница бе лудница.
Откако ја мањачам колава извесен период си ветиов самиот на себе дека некогаш и јас ќе имам такво нешто, старо и средено ко ново.
Гугле доколку го ја знае колата и газдата ќе го молам да се изјасни.
Колата изгледа баш вака само со поубави бандаши и со поголем прстен или како и да се вика тоа.
http://bimmerin.net/pics/e34/BMW_M5_E34-02.jpg
Јас ја знам колата , ама газдата не 
Jas ja znam i kolata i Tome go znam, edno ke kazam samo deka deckoto e legenda, BMW-to e fabrika pred 4 meseci e kompletno ofarbano od merak ne deka nesto imase ostetuvanje, ima potemna boja DIAMOND BLACK koristeno inace prethodno bese prepoznatlivata GRAFITNA boja na BMW moze nekoj ke go prepoznae po toa sto do pred nekoe vreme bese na STRUMICKI tablici, na kolata sve e fabricko celosna BLACK serija original od HELLA, bandasite gi cuva kako bebinja

alal mu vera, a BMWto e 525is 24V(B50M25 motor)...pozdrav do nego, i samo taka neka prodolzi

aaa i ke zaboraev uste nesto da kazam, SITE NA FORUMOV DA GI SOBEREME SITE KOZMETICKI GLUPOSTI NA KUP STO SME GI KUPILE ZA MILENICINJATA
NEMA NI POLA OD NEGOVATA KOLEKCIJA DA JA NADMINEME