Автор Тема: Што ти се врти низ глава  (Прочитано 588887 пати)

Отсутен Jove

• Сениор
  • Пораки: 3129
Одг: Што ти се врти низ глава
« Одговори #615 на: 01 Октомври 2011, 13:20:26 pm »
Losers always whine about their best, winners go home and fuck the prom queen :)

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #617 на: 16 Декември 2011, 00:54:47 am »

Отсутен Vlado

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 371
« Одговори #618 на: 16 Декември 2011, 01:51:38 am »
Доволни се само овие розевиве. :D
Сузуки Свифт 1.3

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30065
    • CARclub.mk
« Одговори #619 на: 16 Декември 2011, 07:47:35 am »
А не, ја све би земал. Не дискриминирам по боја. ;D

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #620 на: 16 Декември 2011, 09:04:43 am »
Замисли човече... Колку само луѓе ќе испцујам да ги имам овие...

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #621 на: 16 Декември 2011, 11:21:55 am »
Јас прво директорот у материну, ама силно  ;D и после што на ум то у кревет  ;D и нешто на бензин шо се движи, не под 200кс  :P

Отсутен kalimero

• Редовен
  • Пораки: 1887
« Одговори #622 на: 19 Декември 2011, 14:33:55 pm »
Веќе неколку дена низ глава ми се мота едно црно БМВ 5 Е34 модел. Во Кисела вода живее дечкото што го вози, го паркира меѓу кафичите Гет и тој во другата зграда. реставрирано е, страшно добро изгледа и изгледа како сега да е излезено од фабрика, има многу добри бандажи, внатре цело е претапацирано со кожа. Стално е испрано и чисто,лудница бе лудница.
Откако ја мањачам колава извесен период си ветиов самиот на себе дека некогаш и јас ќе имам такво нешто, старо и средено ко ново.

Гугле доколку го ја знае колата и газдата ќе го молам да се изјасни.

Колата изгледа баш вака само со поубави бандаши и со поголем прстен или како и да се вика тоа.

http://bimmerin.net/pics/e34/BMW_M5_E34-02.jpg

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #623 на: 19 Декември 2011, 14:54:44 pm »
Моментот кога ке ја видам саканата личност по 140 дена уточеништво .... па семејството, друштвото, колата, па храна ....

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17780
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #624 на: 19 Декември 2011, 20:08:32 pm »
Кога си доаѓаш назад пак?

Отсутен DareBmw

• Сениор
  • Пораки: 4305
  • К’мет
« Одговори #625 на: 19 Декември 2011, 21:44:49 pm »
Веќе неколку дена низ глава ми се мота едно црно БМВ 5 Е34 модел. Во Кисела вода живее дечкото што го вози, го паркира меѓу кафичите Гет и тој во другата зграда. реставрирано е, страшно добро изгледа и изгледа како сега да е излезено од фабрика, има многу добри бандажи, внатре цело е претапацирано со кожа. Стално е испрано и чисто,лудница бе лудница.
Откако ја мањачам колава извесен период си ветиов самиот на себе дека некогаш и јас ќе имам такво нешто, старо и средено ко ново.

Колата изгледа баш вака само со поубави бандаши и со поголем прстен или како и да се вика тоа.

Јас ја знам колата , ама газдата не :)

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7561
« Одговори #626 на: 20 Декември 2011, 05:14:41 am »
Кога си доаѓаш назад пак?

За Божиќ здравје, ако не заглавам во Турција ради некое снежно невреме ...

Отсутен IvO

• Редовен
  • Пораки: 1676
« Одговори #627 на: 20 Декември 2011, 23:03:33 pm »
моментално 1.4 Пунто турбо ГТ ...

Отсутен google

• Редовен
  • Пораки: 2396
« Одговори #628 на: 20 Декември 2011, 23:18:09 pm »

Јас ја знам колата , ама газдата не :)

Jas ja znam i kolata i Tome go znam, edno ke kazam samo deka deckoto e legenda, BMW-to e fabrika pred 4 meseci e kompletno ofarbano od merak ne deka nesto imase ostetuvanje, ima potemna boja DIAMOND BLACK koristeno inace prethodno bese prepoznatlivata GRAFITNA boja na BMW moze nekoj ke go prepoznae po toa sto do pred nekoe vreme bese na STRUMICKI tablici, na kolata sve e fabricko celosna BLACK serija original od HELLA, bandasite gi cuva kako bebinja :D alal mu vera, a BMWto e 525is 24V(B50M25 motor)...pozdrav do nego, i samo taka neka prodolzi :D

aaa i ke zaboraev uste nesto da kazam, SITE NA FORUMOV DA GI SOBEREME SITE KOZMETICKI GLUPOSTI NA KUP STO SME GI KUPILE ZA MILENICINJATA NEMA NI POLA OD NEGOVATA KOLEKCIJA DA JA NADMINEME :D :D

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #629 на: 20 Декември 2011, 23:20:13 pm »
   +   
Нешто ми се мотаат у глава, едни вакви BREMBO предни клешти од 166 V6 + 310mm дискови - стрејт свап за кај мене. + еден BMC панелен на место на оригиналниот филтер + еден ремап од кај маршер...

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.