Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кога не го бараш и не ти треба ке ти искочи спонзориран линк едно време се утепав барајки може на некој ке му послужи калап за бекатонки https://myonlinemall.mk/product/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B0%D0%BF-%D0%B7%D0%B0-%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%80%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B8/?fbclid=IwAR2SfL-35iE47r57Yoa9W_c_wksVa5gzCfjPxrEjMe1-uk1X_UeY1Xi-eow
То бе Рики, инокс, ограда од камен,нема заебанција Убаво изгледа.
Имам некое место за одржавање, кој се разбира со тримерите, каква жила да земам за косење ливадски, диви зеленила. Таа шо ми се потроши незнам која дебелина беше ама како дупла со црно внатре беше, сеа гледам има и вртена некоја, мазна, или пак некоја коцкеста, сите имаат различни дебелини. Нуб сум, шо е најпаметно за ваква работа ? Имам и некој ножеви за тримерот ама не ми се експериментира дур не му го фатам редот,да не се поминам по нозе. Околу 500кв само ќе косам(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)