Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кај дојч амбасада има некаде паркинг(платен) или тешко?
Официјално, од летово најдоцна на есен зонско околу бивша МиДа-Машински, Карпош1, Млечен-Тафталиџе и мислам уште една населба ама не сум сигурен..Уримеее пер паркинзииииме Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат: Kikac на 13 Февруари 2023, 23:54:02 pmОфицијално, од летово најдоцна на есен зонско околу бивша МиДа-Машински, Карпош1, Млечен-Тафталиџе и мислам уште една населба ама не сум сигурен..Уримеее пер паркинзииииме Sent from my iPhone using Tapatalk@Kikac со Ми-Да веќе се оствари, а покрај тоа, сега и улиците. „Никола Тесла“ и ул. „Руѓер Бошковиќ“ во Карпош се зонски паркинг (D42 зона пон-саб 07-23). А таа и тесната уличка позади теренот на Орце школото. (Веројатно и други помали улички, толку успеав со тротинетката да видам.)
дали некој знае до колку часот работат јп паркинзи кај рударски институт на работа сум прва смена а морам да ја регистрирам колата таму
Дечки, да препорачате некој паркинг во Солун? Знам пред скоро се правеше муабет на форумов за паркинзи низ Солун, ама не успеав да ги најдам.П.с темава си е точна, Солун е наш!