Нешто до 4к евра без уште толку влог (по мој ќеф) не најдов...
Или гуми фалат и уште еден сет бандажи (најмалку 500€ влог тука) или ако е дизелче си сака дпф и егр офф, чистење на грани. Поасолно мислиш дека би било астра х бензинец? Не. Голф 5ка дизел извозен повеќе од астрава? Не. Ауди А4ка или А6ка?(ако одиме на нешто поголемо повеќе трошоци) Не. Бмв не сакам. Волво и тојота до таа цена нема, а и ентериерот не е по мој вкус. Единствена замена после астрава би бил Лексус. Нормално и во него има влог. А муабети од типот продади ова, земи поасолно, не фала. Еве најди ми нешто поасолно од астрава (бензин, плин) од 90кс па нагоре по цена дупла од астрава и ќе ја земам под услов да нема корозија, да има ербези наместо отпорници, маслождер да не е, да не цркаат дизни, да нема проблеми со електроника, добар ентериер, итн. Единствен влог да ми е сет ребраст, гуми, масло (ако треба и flush и промена во мотор, менувач, серво), антифриз, глицерин, регистрација и гориво, иако не е мала листата и ретко кој менува во секој дел течности, ама ете, прифаќам да биде тоа сменето од моја страна. Астрата ако се продаде за 2к (имам понуда), ќе додадам уште 2, само најдете нешто што ќе биде на ниво на кое ми е сега астрата.