Автор Тема: Автомобилски Генерални Муабети  (Прочитано 687945 пати)

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2969
Одг: Автомобилски Генерални Муабети
« Одговори #3390 на: 01 Октомври 2026, 15:24:39 pm »

Овие BYD уште не почнати со продажба се најпродавани. Генерално мене ми се дизајнерски меѓу најгрдите кинези.

Како мислиш не започнати со продажба, сакаш да кажеш сега почнале со продажба или уште нема официјален застапник или пак преку некоја дилерска мрежа се продаваат, ако веќе има бројка на продадени возила. Гледам Зеро појасни за такси во Струмица
Своерачен потпис ;)

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #3391 на: 01 Октомври 2026, 15:26:52 pm »
Џимс, како би звучело да договараш нешто со некоја риба и да и речеш ќе дојдам со бидот да те земам, или дфск-то, каков впечаток ќе оставиш и дали мислиш дека ќе се појави?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Готово, додеka GPT подготви одговор на ова прашање, дата центар ќе пресуши некое езеро
Своерачен потпис ;)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30853
    • CARclub.mk
« Одговори #3392 на: 01 Октомври 2026, 15:33:34 pm »

Овие BYD уште не почнати со продажба се најпродавани. Генерално мене ми се дизајнерски меѓу најгрдите кинези.

Како мислиш не започнати со продажба, сакаш да кажеш сега почнале со продажба или уште нема официјален застапник или пак преку некоја дилерска мрежа се продаваат, ако веќе има бројка на продадени возила. Гледам Зеро појасни за такси во Струмица

Официјален застапник има веќе неколку месеци и работеа на екипирање, салон, сервис, итн. Во меѓувреме, додека го правеа тоа, продадоа и испорачаа 30-тина возила на такси-служба во Струмица.

Отсутен Tiro

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 411
« Одговори #3393 на: 01 Октомври 2026, 17:17:28 pm »
Ме занима како се става адитив на кола. Кој е најдобар и како оди процедурата. Се работи за корса ц 1.7 ДИ

Отсутен shelby

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 167
« Одговори #3394 на: 01 Октомври 2026, 17:40:05 pm »
Џимс, како би звучело да договараш нешто со некоја риба и да и речеш ќе дојдам со бидот да те земам, или дфск-то, каков впечаток ќе оставиш и дали мислиш дека ќе се појави?

Па уште кога ќе и кажеш дека твојот Донгфенг има Hunting Knight опрема, па па па. Гејм овер, ќе биде смоларски водопади.

Отсутен Jimny

• Сениор
  • Пораки: 3866
« Одговори #3395 на: 01 Октомври 2026, 17:46:25 pm »

Ке мисли дека е тоа тротинет додека име изговориш. Батко Маце @МАРЈАН одговорот лежи во видеото кажи со порше ке дојдам веќе исход се знае нема ту мудролије , не помага ни Меша Селимовиќ, ни Балашевиќ > https://www.youtube.com/watch?v=Uyfejrpd37Y
You have to start with the truth. The truth is the only way that we can get anywhere. Because any decision-making that is based upon lies or ignorance can't lead to a good conclusion.

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #3396 на: 01 Октомври 2026, 18:07:28 pm »
Ме занима како се става адитив на кола. Кој е најдобар и како оди процедурата. Се работи за корса ц 1.7 ДИ
Адитив за што? Имаш за дизни, дпф филтер, турбо, мотор.

Се става во гориво, најдобро на празен резервоар и после ставаш некои 30 литри гориво и возиш на отворено. Јас практикувам кога планирам подолг пат (најчесто одмор) тогаш да ставам. Го зимам на бензинска (Макептрол до сега) и тоа Wynn's, дечкото што работи ти го сипува во резервоар и после танка гориво. Секако имаш упатство со адитивот.
Своерачен потпис ;)

Отсутен Tiro

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 411
« Одговори #3397 на: 01 Октомври 2026, 20:01:19 pm »
Адитив за што? Имаш за дизни, дпф филтер, турбо, мотор.

Се става во гориво, најдобро на празен резервоар и после ставаш некои 30 литри гориво и возиш на отворено. Јас практикувам кога планирам подолг пат (најчесто одмор) тогаш да ставам. Го зимам на бензинска (Макептрол до сега) и тоа Wynn's, дечкото што работи ти го сипува во резервоар и после танка гориво. Секако имаш упатство со адитивот.
Мајсторот спомнал за дизни. Проблемот е што веќе колата не се вози на долги релаци повеќе се користи како кола за низ град.