Автор Тема: Автомобилски Генерални Муабети  (Прочитано 620877 пати)

Отсутен zlatkor

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 216
Одг: Автомобилски Генерални Муабети
« Одговори #1995 на: 05 Септември 2018, 20:08:49 pm »
Еве мазга што е,  од џерманија до грција на одмор

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Отсутен pwned

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 55
  • гоЉф Дас Ауто
« Одговори #1996 на: 05 Септември 2018, 23:28:41 pm »
Еве мазга што е,  од џерманија до грција на одмор(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

На венчињата хром оти има почнато да скапува :D

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #1997 на: 10 Септември 2018, 16:29:31 pm »
Ихххх овие на времето па па па, али богами и сега ...

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
« Одговори #1998 на: 11 Септември 2018, 01:02:47 am »

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #1999 на: 11 Септември 2018, 21:19:35 pm »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4222
« Одговори #2000 на: 12 Септември 2018, 08:51:47 am »
Убаво срочено.

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #2001 на: 13 Септември 2018, 11:53:44 am »

https://www.carclub.mk/2018/09/13/lexus-ke-gi-zameni-obicnite-so-digitalni-retrovizori-kaj-sedanot-es/

Ѕирнете го видеото, има пар многу добри финти.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #2002 на: 13 Септември 2018, 11:58:31 am »
DaFuq му се тие чировите над воланот?!
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Skywalker

• Сениор
  • Пораки: 4290
« Одговори #2003 на: 13 Септември 2018, 12:29:40 pm »
Многу глупава изведба на камера како ретровизор. Скапа електорника која виси на вратата. Можеле многу подобро да ја интегрираат. Еден коментар од jalopnik околу ова:

Install expensive electronics on extremities that take a lot of damage, especially in city driving and mall/store parking lots. Then tack on screens to clutter up your dashboard. Charge $2500 for the Reflections(TM) option package to get these installed on your car. Charge $2500 replacement cost for each mirror when someone’s door crushes your mirror/rearview camera/ Hal 9000.

Lt. Commander Data: "I will always be puzzled by the human predilection for piloting vehicles at unsafe velocities"

Присутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #2004 на: 13 Септември 2018, 12:46:12 pm »
DaFuq му се тие чировите над воланот?!

Едното е за мењање Driving Mode, другото не ми текнува. Такви беа и во LC-то кога го возев.

Многу глупава изведба на камера како ретровизор. Скапа електорника која виси на вратата. Можеле многу подобро да ја интегрираат. Еден коментар од jalopnik околу ова:

Install expensive electronics on extremities that take a lot of damage, especially in city driving and mall/store parking lots. Then tack on screens to clutter up your dashboard. Charge $2500 for the Reflections(TM) option package to get these installed on your car. Charge $2500 replacement cost for each mirror when someone’s door crushes your mirror/rearview camera/ Hal 9000.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Неизбежно е дека работиве ќе бидат скапи, ама ако гледаме малку подалеку од цената, мислам дека е многу практична работа. Особено моментот за проширување на тоа што гледаш, како гледаш, итн. Корисно и пракично.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55240
  • Махер
« Одговори #2005 на: 13 Септември 2018, 13:08:12 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Ми де свиѓа муабетов. Сабајле го спомнав ова.

Отсутен mkm

• Редовен
  • Пораки: 1308

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34463
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #2007 на: 15 Септември 2018, 11:52:26 am »

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 4130
« Одговори #2009 на: 15 Септември 2018, 13:57:50 pm »
Страшен комплекс имаш од Ауди @Tischläufer . Незнам дали во минатото си имал некоја лоша случка која сеуште те повредува длабоко во тебе и предизвикува некој психолошки трауми, ама стварно се гледа дека те повредило многу на некаков лош начин. Се надевам дека со тек на време ќе заборавиш, ќе ти помине таа болка и јад и нема спомнување или гледање на парче метал со одреден бренд на тебе да ти предизвикува нелагодност и психичка болка која што ја канализираш низ постови со подсмевање, ширење на омраза и нешто друго за одредена марка. Продолжи со животот едноставно. Не купуј Ауди, не купуј VW, не купуј дизел и готово. Што побрзо ме послушаш, подобро за тебе.

@Stratro  Делумно и за тебе важи, само не до таа мера. Тишлауфер има далеку поголем проблем :)

No hard feelings, само сакам да помогнам.

Убав ден!
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA