Автор Тема: Собир #4 - 28.05.2011, 09.30, Спортска Сала Борис Трајковски - Вожња до Маврово  (Прочитано 79109 пати)

Отсутен Chlink

• Легенда
  • Пораки: 8524
  • alfa 156 1.8 t.s & alfa 159 2.4 jtdm
Еј, дај да имаме и резервен план... ако сабајле во 09:30 врне...  јас мислам, дека нема резон да идеме...

Ваљда нема во Маврово цел ден во кафич да го преседиме...
Некој се пофали дека има викендица ... ???

Фаланга го јадел, најверојатно ќе се моли да не заврне ;D ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
Ганерализацијата "машки свет" беше употребена како метафора за форумот.
Во суштина генерализации и групации на сите во куп, без разлика за која целна група и да станува збор, не е основана. Еве, ти си жив пример (gOJDO) дека не припаѓаш во ниедна "група", се издвои со твојата реплика во вид на филозофска мисла. За разлика од тебе (и уште два тројца) ретко кој друг би бил импресиониран од вака широко, сеопфатно појаснување на нештата. :P :P :P
И да продолжиме понатаму...
Целта на собирот е дружбата, која за секој поединечно е уникатна приказна: некој оди да се прошета, некој да ве запознае, некој да свтри мевце на ражен, некој за...поим немам што.
Да скратам - "одете во природа ради природата не ради ракијата" компаративно кажано со суштинско значење од следново: "Не пијте додека возите!"
А тоа дека алкохолот е стимуланс, несомнено е така, но тоа дека го подобрува расположението има основа, но нема доказ бидејки расположението може да ти биде на највисоко ниво и без стимулансот наречен алкохол. А секојдневните проблеми ништо не ги решава освен самиот ти :)
Дадичките во црвено беа спомнати како реплика на сликата подоле во форумов без намера дека баш на тој ден некој треба да ги конзумира. Последователно на тоа беа спомнати и црвените маички како реплика на тоа дека постојат само машки маички со натпис carclub.mk
Да завршам...
Се надевам дека овој пат не ме сфативте толку сериозно како до сега, иако коментаров е напишан во сериозна форма, во секој случај гледам дека тешко се прифака член од женски род или пак може до мене да е проблемот ??? Се надевам дека не е до мене проблемот :D :D :D
А да делот со автомобилите...И затоа сме сите членови на форумов... :D :D :D и сите сакаме маичкииии :D :D :D
Благодарам на сеопфатниот одговор :) Ги појасни нештата...
Прво, извини што целиот мој претходен пост го насочив кон тебе. Дел беше наменет и за други членови. ;)

Второ, комуникацијата со пишување е малку комплицирана бидејќи една иста реченица може да биде прочитана и сватена на многу различни начини. Па така, јас твојот коментар околу чудниот свет на машките го интерпретирав како колективно јавно ругање на машкиот род, па како маже се најдов погоден. :) Но мислам дека сега се дообјаснивме.

Инаку делот со пиењето се однесуваше на некои воодушевувачки коментари "Јее ќе се начукаме, матер ќе си е*еме". А таквите ликови ги избегавам на маса.

Ти како женски член мислам дека си одлично прифатена, а ако не се лажам ти си или девојка или сопруга на некое маже од форумов. Па без оглед на се по дифолт почитта спрема тебе е и почит кон твојата по-автомобилска половина.

Конкретно за собирот, сакам да ги земам жена ми и малиот, само се плашам дека малиот ќе подивее додека да стигнеме. Па така, дури и да донесам домашна или ќе и дадам на жена ми да вози за назад или ќе пијам со инсаф.  ;D

Што се однесува до маичките, овде имаше тема за нив. Меѓу другото можеше да се порача и црвена маичка.

Како и да е, се глеаме во сабота.   8)
« Последно менување: 25 Мај 2011, 02:52:17 am gOJDO »
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29589
    • CARclub.mk
Прогноза за сабота вика 27 степени и сончево.

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
Прогноза за сабота вика 27 степени и сончево.

Чул-те господ :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34064
  • Таков е животот... јебига
Еј, дај да имаме и резервен план... ако сабајле во 09:30 врне...  јас мислам, дека нема резон да идеме...

Ваљда нема во Маврово цел ден во кафич да го преседиме...
Некој се пофали дека има викендица ... ???

Фаланга го јадел, најверојатно ќе се моли да не заврне ;D ;D
Да ти кажам и се молам. Току пијачишта се изредија ќе ми ја повратат куќата. Башка имам едно 20 добри цури таму, ги држам во подрум гладни неебаани цела недела..........

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Ели ако врне и плус има thunderstorms како во твојава прогноза ти ќе бидеш крива
Хехеххехе

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11734
  • Архитект
Ни треба паркингот, ресторанчето/кафичот Гламур, стадионите за кошарка и фудбал (големиот и малиот) и топки. Прво запознавање на новите членови па тест возења кој има желба да ја даде колата на друг член, па делење на маичките кој си нарачал, па еден добар фудбал или кошарка и ручек во Гламур и сите патот за дома. АКО И САМО АКО НЕ ВРНЕ! ;D

Јас можам да земам топка за баскет, ако сакате.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
Дечки, имам еден предлог допуна ;D ;D

И така ќе изгорам 20 - 30 литра гориво па би сакал да искорстам можност да фрлам една трска на Мавровско. Може ли од Скопје да тргнеме околу 6:00 - 6:30 ?

Доручек кај Цујо четврт со месо и јогурац и тргаме во поход ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Доаѓам !

Лелеее Sportex ако ве чуеее ...  8)

Немој бре Cuore да кажеш дека си рибар....??????????

9kg  8)

Отсутен eli428

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 276
Ели ако врне и плус има thunderstorms како во твојава прогноза ти ќе бидеш крива (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Хехеххехе

Тешко мене! :P
Брзината и совршенството не одат заедно :)

Отсутен ace-106

• Сениор
  • Пораки: 3468
Дечки, имам еден предлог допуна ;D ;D

И така ќе изгорам 20 - 30 литра гориво па би сакал да искорстам можност да фрлам една трска на Мавровско. Може ли од Скопје да тргнеме околу 6:00 - 6:30 ?

Доручек кај Цујо четврт со месо и јогурац и тргаме во поход ;D ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D ;D

Доаѓам !

Лелеее Sportex ако ве чуеее ...  8)

Немој бре Cuore да кажеш дека си рибар....??????????

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..) 

9kg  8)

У кој рибник фаќаше друже ???

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
У кој рибник фаќаше друже ???
Купена му е од пазар

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Хахахахахахах одма ќеифот му го расипавте бе, браво!

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
Јебига, what are forums for....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT

Кој не е рибар не знае што значи 9кг Шестоперац да го извадиш на копно со 14 ка конец.