Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: stefanel984 на 15 Јуни 2016, 10:47:36 amАбе хубаво се, али со мало дете не иде.......до Хрватска. Иначе јас лично ја обожавам од поблискиве ...Грција не сум ја обожавал од никогаш...Како помлад со моиве најчесто одевме Бугарија. Али и таму ми е многу, барам нешто до 300км во правец.Албанија, место Св.Јован, 260км од Скопје, на Јадранско Море.
Абе хубаво се, али со мало дете не иде.......до Хрватска. Иначе јас лично ја обожавам од поблискиве ...Грција не сум ја обожавал од никогаш...Како помлад со моиве најчесто одевме Бугарија. Али и таму ми е многу, барам нешто до 300км во правец.
би требало да имаш во договорот ако ти е со наша агенција, кои се условите. Имаш нешто потпишано?ако ти е онлајн пак имаш terms and conditions прочитај ги.за нив нема оправдана неоправдана, само откажување.
Или ако ти кењаат од агенција, прашај дали може да се прерфли на друго има и огласи го тука аранжманот.
Чим немаш ништо потпишано и платено кур ќе ти јадат.
е да, јас разбрав дека има платено.ако немаш, иснтрукции погоре