ја ке ти дефинирам бе братче....
бидејки до сега увидовме дека бугар го интересираат изопачени работи тогаш според него:
-плажа со карпи и камења наместо фин и мекан песок е топ...
-исто така џигер ладна и страшно прљава вода е топ, за разлика од топлиот и чист егеј...
-издркани даски, исковани на дрвени трупци и сместени под церада а наместо кујна со хигиена сместена приколка или трајлер стар повеке од 35 години и сето тоа наместо ресторан поред плажа, е топ
-уличе наместо улица, и наместо паркинг трева, а на плажа паркирраш колата и се потпираш на раткапна пошто плажата е мала е исто така топ и подобро отколку организиран паркинг, обележано и право пристојно место.
-хартии на секаде, социјала околу тебе и замрсени батки што ти шиткаат “лесковачка пљескавица“ со месо од коњи и магариња дури и тие се со сумњиво потекло, е исто така топ...
ова е сликата на улцин... сум бил во улцин и лани бев, срека моја само еден ден останав, секој ден бев во по едно место низ црна гора, така одлучивме со жена ми да тераме тој одмор... се ама се освен бар и будва е тешка БЉУВОТИНА!!!! (ај некако и суто море ке пројде) во бар и будва има и ноќен и денски живот...
ова лето хрватска ке ја крстариме