Автор Тема: Ова лето, каде на одмор ???  (Прочитано 1374721 пати)

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6191
Одг: Ова лето, каде на одмор ???
« Одговори #8670 на: 10 Август 2024, 13:00:18 pm »
Дали има некој возено од Љубаништа, преку Албанија кон Грција, поточно Лептокарија, Скотина тој дел ?

Автопатот е нов, сон. Таму не возиш, лебдиш.

Ама, патарини на секое камче. Бев пред 10-тина дена, Евзони-Неа Пори, 20 евра патарини платив. За двата правци.

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1386
  • Велешанче
« Одговори #8671 на: 10 Август 2024, 13:33:32 pm »
Преку евзони одам често, муабетот ми беше за од Охрид да тргнам преку Подградец, да велезам во Грција
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i

Отсутен Diesel

• Сениор
  • Пораки: 6191
« Одговори #8672 на: 10 Август 2024, 13:48:26 pm »
Тука не би можел да ти помогнам.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5760
« Одговори #8673 на: 10 Август 2024, 14:12:18 pm »
Patot evzoni do nekade posle solun e haos pogotovo onoj dvosmerniot del.
E posle nataka avtopatot e top mazen ne osekjas deka ide kola duri ni ona sustenje na gumi go nema.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7068
  • хаУс мајстор
« Одговори #8674 на: 10 Август 2024, 15:05:10 pm »
Патуваме со Ташето на Јутуб, мислам дека идеше сега брзо од таму.
Edit:
Сигурен сум дека имаше и друго видео, ама на брзинка што најдов на ова има фатено дел од тој граничен премин.
« Последно менување: 10 Август 2024, 15:28:12 pm зоки-златен »

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #8675 на: 11 Август 2024, 05:53:00 am »
Znam deka nesmee reklama na tugji sajtovi ili stranici ama sabajlevo na fb go najdov ova pa dodeka e leto i odmori moze na nekoj kje mu se najde. Fino sliki so cena da se znae sto i kako i kolku. Se naogja na plasticarska a ima i video kade e tocnata lokacija

https://www.facebook.com/share/giNbhy56iUG2SDNq/?mibextid=qi2Omg

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3804
« Одговори #8676 на: 11 Август 2024, 10:27:55 am »
Znam deka nesmee reklama na tugji sajtovi ili stranici ama sabajlevo na fb go najdov ova pa dodeka e leto i odmori moze na nekoj kje mu se najde. Fino sliki so cena da se znae sto i kako i kolku. Se naogja na plasticarska a ima i video kade e tocnata lokacija

https://www.facebook.com/share/giNbhy56iUG2SDNq/?mibextid=qi2Omg
Не отвара

Sent from my motorola edge 40 neo using Tapatalk

Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #8677 на: 11 Август 2024, 13:33:41 pm »
Kaj mene ja otvara stranata na fb.
Stranata e za kamp oprema koja se naogja na plasticarska ulica.

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3027
« Одговори #8678 на: 11 Август 2024, 15:22:03 pm »
Можеше да напишеш дека е нургас. Во другата тема е 100 пати дискутирано за продавницата.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
« Одговори #8679 на: 12 Август 2024, 01:19:59 am »
Можеше да напишеш дека е нургас. Во другата тема е 100 пати дискутирано за продавницата.
ja ova sefte go gledam. Ako e vekje diskutirano se znae admin guma i brisenje nisto strasno.

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2423
« Одговори #8680 на: 12 Август 2024, 08:38:59 am »
Дали има некој возено од Љубаништа, преку Албанија кон Грција, поточно Лептокарија, Скотина тој дел ?

Автопатот е нов, сон. Таму не возиш, лебдиш.

Ама, патарини на секое камче. Бев пред 10-тина дена, Евзони-Неа Пори, 20 евра патарини платив. За двата правци.
Е тука ќе завршеше работа таг од Грција, касно го нарачав, не верувам дека до 24 август ќе стигне кога тргам натаму
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5299
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
« Одговори #8681 на: 13 Август 2024, 15:48:11 pm »
ja ova sefte go gledam. Ako e vekje diskutirano se znae admin guma i brisenje nisto strasno.
И јас, имаат интересни работи листано.

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #8682 на: 15 Август 2024, 08:13:55 am »
Друштво, ми треба една сервисна информација. Од 25 август до 1 септември, здравје, сме на одмор во Неи Пори. Ни излезе неодложна работа за на 28 август, за која е потребно видео врска за онлајн состанок кој би траел околу 2 часа. За тоа да се реализира ни треба добар нет, тивко и изолирано „ќоше“ во некое интернет кафе или утостителски објект со таква можност.

По тоа што гуглав во Неи Пори, не ми влева сигурност дека такво нешто ќе најдам.

Една опција е да изубиме еден ден и да се вратиме дома во Скопје, да го завршиме тоа и да се вратиме назад.

Друга опција да побараме нешто такво во Гевгелија @Diesel , да завршиме работа и а се вратиме на одмор, да не шпартаме до Скопје.

Размислував и Солун како опција, ама додека трае состанокот, треба да ги расправаме и децата, од кои едно нема ни 2 години, сакам да кажам, не знам дали е изводливо со мали деца да се акам по молови и слично.

Има време до тој ден, треба овие денови да ни прецизираат точно време, во колку час би било тој состанок на 28 август, па сакам да ја одбереме најдобрата опција. Да не е битен толку состанокот не би се замарал толку и би побарал нешто локал во Неи Пори, ама мора без грешка да биде работата, затоа сакам убаво да се разгледаат сите опции.

Отворен за предлози и ваши размислувања

Отсутен MAPJAH

• Сениор
  • Пораки: 6842
  • Бенве сие бенве
« Одговори #8683 на: 15 Август 2024, 08:23:09 am »
Купи си грчка картица и ќе имаш стабилен интернет. Поголем проблем ќе биде кој да ви ги причува децата во меѓувреме.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Отсутен Filip MK

• Редовен
« Одговори #8684 на: 15 Август 2024, 08:26:25 am »
Нема да бидеме во исто време вклучени со сопругата, може јас нема да има ни потреба да се вклучам, јас ќе ги гледам/чувам во близина и слично. Сигурно ќе може после од телефон да си пуштиме wi fi за на лаптопот, не сме практикувале. Едно време имаше усб стикови за нет на лаптоп.