Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MAPJAH на 03 Август 2023, 19:38:52 pmГрција има најскапа патарина во европа. Од катерини надоле убав е патот.Sent from my iPhone using TapatalkАко не ја рачунаш Италија во Европа,можеби.Sent from my SM-G975U using Tapatalk
Грција има најскапа патарина во европа. Од катерини надоле убав е патот.Sent from my iPhone using Tapatalk
6. GreeceEvzoni – Athens€32.55
Читав у една група на ФБ барале меѓународна грциве ако стопира контрола. Јас до сега никогаш не ме стопирале и никогаш не сум ни имал. На АМСМ пишува на технички се вади, некој ми кажа морало во МВР да се земе потврда. Вадел сега некој брзо да каже точна процедура ?
Значи може и од МВР на технички да се извади, Т0п. Ке појдам утре порано па некаде пред граница ке барам технички да средам.
Цитат: BraneMKD на 06 Август 2023, 15:54:17 pm Значи може и од МВР на технички да се извади, Т0п. Ке појдам утре порано па некаде пред граница ке барам технички да средам. Среди пред да тргнеш немаат сите вработен од мвр.