Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Za dva dena nema da me fati dve nedeli posle vakcina, na 12 den posle vtora doza vlagam elada. Ke mora test... fuck
Jas se javiv 1vi Juni i mi zakazaa 7mi juli za pasosh za maliot.Vo meguvreme da uplatime za Turcija so avion, taa ni vika na drugiot sin za 3 dena pasoshot nema da ima vaznost poveke od 6 meseci na vasata planirana data za odmor.Da palam kola do Turcija???Bi trebalo polesno na tie granici da pominam, sto vikate?Mislam deka preku Aerodrom e najstrogo.
Цитат: Marakana на 02 Јули 2021, 23:13:09 pmZa dva dena nema da me fati dve nedeli posle vakcina, na 12 den posle vtora doza vlagam elada. Ke mora test... fuckНе ги брои деновите (до толку) тој службеникот на граница. Ја пројдов на 13-ти ден. Ако промрчи, имаш рапид тест, за 1/2 саат на граница го праиш и проаѓаш.
Цитат: DENDE-LANCERED на 03 Јули 2021, 09:25:02 amJas se javiv 1vi Juni i mi zakazaa 7mi juli za pasosh za maliot.Vo meguvreme da uplatime za Turcija so avion, taa ni vika na drugiot sin za 3 dena pasoshot nema da ima vaznost poveke od 6 meseci na vasata planirana data za odmor.Da palam kola do Turcija???Bi trebalo polesno na tie granici da pominam, sto vikate?Mislam deka preku Aerodrom e najstrogo.Kola do Turcija so deca e too much, ama ako ti sedat vozi.
Go proglasile kovidot za umreno
Цитат: Simo - Carrier159 на 03 Јули 2021, 09:32:20 amЦитат: Marakana на 02 Јули 2021, 23:13:09 pmZa dva dena nema da me fati dve nedeli posle vakcina, na 12 den posle vtora doza vlagam elada. Ke mora test... fuckНе ги брои деновите (до толку) тој службеникот на граница. Ја пројдов на 13-ти ден. Ако промрчи, имаш рапид тест, за 1/2 саат на граница го праиш и проаѓаш. Kaj grcite ima brz test Pari ,bez pari ?
Da da vidov vcera za Nikob. Ama zamisli, iskacas od mkd cekas u guzva, grkot ti broi denovi i mora da se vracas nazad da napravis test pa pak cekas red...Ne se isplaca. Jebes pari ama vreme ,nervoza vrucina...