Заборави и луѓе што прдат, клима расипана, боље да је нема. Или па ако ти се погои ко мене до Бодрум само една ебана песна да ти пушта и нервно ќе оболиш. Како што кажав, патот си го рачунам, ако не рачунам за пат се знае кај ќе одам. Минатата година се опуштив оваа малце по стегнато.
оболување !!!!?

некаде 95-96год. со еден другар купуваме само автобуски карти за кушадаси, смештај сами си бараме на лице место.
картите ги земаме на старата меѓународна кај стара железничка што беше и ни викаат високо туристички автобус ќе биде.
требаше да тргнеме во 15ч арно ама до 16.30ч нема автобус и конечно се појавува еден, арно ама не бил за нашата група, јака им душа на тие два пати им се расипал по пат.
е сега за нашава група се појавува еден галеб-охрид крш од најстарите, го гледам има компресор одозгора, добро барем клима ќе има по пат.
ни клима ни бутур, 60-70на саат, не нервно не секакво се оболев, у кушадаси бевме после 39саати, пиче мамино се му дадовме на шоферот, не работела климата(читај помалку гориво), чекај на бугарско-турска граница незнам колку саати пошто идиотот демек поима немал како што треба(читај мито и корупција на негова или на сметка на агенцијата а не на патниците) итн итн. оболени до даска.
ама за сметка на тоа толку добри 14дена сме поминале таму....пијанки, журки, пичици, џипови, скутери......
а назад комплетно друга приказна, доаѓа автобус од хисар, го вози младо шиптарче (свака му част) стигнавме у скопје за 22-23 саата, цепење до даска, спремен со штеки цигари и виски за по граници, ала секунд поминување се преку ред.
и за крај, прво пошто сум 194см и 0,1тон, со автобус ама ич не патувам во последниве години,
за прдење, смрдење, небањати и пинџури, кромиди и сл. по пат.......не ги можам по ниедна основа.
затоа колата под мене и како господин, или со авион за подалеку....ако нема за тоа, си седам по дома.