Го утепуваме од зборење има 5000 минути 5000 пораки 5000мб нет. Тие 5000 минути моеш да ги потрошиш у 250 200 повици. после се наплаќа по 2,5 6 мислам али тешко се надминуаат...
Копирано од страницата на One:
Цената за воспоставување на повик кон сите национални мрежи изнесува 2,5 денари во рамки на претплатата, без разлика на времетраењето на повикот.
По искористување на претплатата, цената за воспоставување на повик кон сите национални мрежи изнесуваа 5,9 денари за тарифниот модел MEGA 5000.
Бев на шалтер вчера ми кажаа дека се 250 разговори. На страницата нишо не пишува... Значи ако ги надминеш тие 250 повици, а од тие 5000 мин ти имаат останато уште минути, еден повик те чини 2.5 денари, а коа ќе ги ги потрошиш тие 5000 само воспоставувањето на повикот те чини 5,9 денари. Е сеа секоја наредна минута од тој повик колку чини ме интересира. На страницата пишува вака: Цена за воспоставување на повик по искористување
на претплатата без разлика на времетраењето на повикот 5,9 денари. Ваљда нема везе колку долго збориш само 5.9 денари ќе зимаат што не ми е логично...