Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Денеска ме изнервираа малце и од ОНЕ, Сакав сите броеви од фирмата да ги префрлам таму, зошто пред тоа бев и на Т-Мобиле па им дадов листа со броеви и предплати и колку бонус ќе ми определат. И за 10 броја, со вкупна предплата 6000ден, доделиле бонус од 24.000ден кој може да се користи како се сака, ако сум одберел друг телефон можело и некоја к повеќе. Незнам која им е математиката, минатиот договор за 4 броја и 3200 предплата вкупно ми доделија 28к ден. Така да незнам што да правам во недоумица сум. Тарифите им се одлични, и до 15.02.2013 има некоја акција 2 пати повеќе разговор и нет но премногу малце бонус даваат, сигурен сум дека на друга мрежа би добил повеќе.
Prvo nemaat nikakov odnos kon klienti. Vtoro lazat mnogu. Vo ONE trebiT uboo otvoranje oci i citanje po dvapati na sve. Za telefoni ne znam ne kupuvam od Tuka osven ako ne mi dadat nekoj besplaten. Pa posle i toj se prodava za pari sekako T-mobile se najdobri. I odnos, i priem i sekako na rodnina mu odbija natpisano vo smetkite.