Леееее опрема све ааааааААААА СВЕ...провери си ја ако е здрава и редовно одржувана лапај.
Нова била 60фче.
spored impressumot ot dilerot
Vertreten durch:
Mohamad Yassin
Crna Arapina. Samo pretpazlivo 
Не мора да значи дека е лоша, ама голема е веројатноста да се крие нешто. Кога гледав кола за мене ме предупредија дилерот/препродавачот да биде германец. Во немско видов 10тина коли од кои само 2 беа саглам и ја земав едната од германец препродавач. Само тој и уште двајца ми дозволија да ја однесам на проверка на сервис.
Без да знам бев кај пољак на плац, на слики на мобиле.де колава како од салон извадена, во живо секој панел изгребан или вдлабнат, рачката од мењачот, скршена кожата оштетена...џабе утепав пат 300км да ја видам. По телефон гарантираше дека е ТОП (чисто ново). Сликите ги средил во фотошоп. И на овој оглас сликите апла се корегирани боја и контраст па не би ме чудело да се маскирани и други работи.
Се лаже и во Германија ама ако знаеш што да прашаш и провериш ќе си кажат све, не смее да те лажат у фаца ќе ги пријавиш ќе им земат дозвола...не е Шупакленд па кој сака да си отвори плац и да нуди чисто нови тазе склопени коли.