Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4554320 пати)

Отсутен Auto Car Care

• Редовен
  • Пораки: 1673
  • Mafra.Menzerna.Gyeon
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #14055 на: 22 Јануари 2017, 10:27:01 am »
TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN             TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN            TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2348854

TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN             TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN            TOJOTA XIBRIT zamena za KUJCA ili STAN
Стобиранка наградата од смоки.Не ми е јасно зошто ја продава дечково.+ среќа е??? или ???

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
« Одговори #14056 на: 22 Јануари 2017, 10:34:12 am »
Зошто веројатно посреќен ќе биде со пари или куќа/стан... Среќата е многу индивидуална работа.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #14057 на: 22 Јануари 2017, 10:36:10 am »
По среќен би бил да живее во држава каде што ќе нема да мора да ја продава колата добиена од наградна игра за да задоволи по елементарни потреби, од друга страна па не ни толку индивидуална работа зарем не?
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #14058 на: 22 Јануари 2017, 11:32:22 am »
Па тешко дека е колективна, уште помалку дека е  на нас да кажуваме дали него му е среќа кола или пари или стан. Сигурен сум дека е пресреќен за добивката, ама ако биде посреќен со куќа/стан, нема зошто да не ја продаде или замени?

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #14059 на: 22 Јануари 2017, 11:36:42 am »
Ако немаш основни услови за цивилизиран живот, луксуз како кола ти е последно нешто што би те направило среќен е мое мислење.
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #14060 на: 22 Јануари 2017, 11:38:53 am »

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #14061 на: 22 Јануари 2017, 11:45:59 am »
Околу наградната игра стобиранка чисто за инфо им кратат од плата на вработените за играта.

Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #14062 на: 22 Јануари 2017, 11:48:20 am »
Стобиранка наградата од смоки.Не ми е јасно зошто ја продава дечково.+ среќа е??? или ???

Еве зошто ја продава. Си имал мака човекот.

http://zase.mk/deteto-shto-osvoi-tojota-od-stobiranka-vo-solzi-ne-mi-go-prodavajte-avtomobilot/
Brains are awesome. I wish everybody had one.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #14063 на: 22 Јануари 2017, 11:51:11 am »

Еве зошто ја продава. Си имал мака човекот.

http://zase.mk/deteto-shto-osvoi-tojota-od-stobiranka-vo-solzi-ne-mi-go-prodavajte-avtomobilot/

Нормално, рационално и логично.

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #14064 на: 22 Јануари 2017, 12:04:28 pm »
Околу наградната игра стобиранка чисто за инфо им кратат од плата на вработените за играта.

Sent from my Lenovo TB2-X30F using Tapatalk

Драго ми е тогаш што барем завршиле нивните пари кај некој што навистина нема, а не кај некој ко мене што попрво би ја завиткал таа кола околу дрво ;)

Сјебано е и тоа, да му земеш на некој од трудот и времето без и да му дадеш некаов избор.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #14065 на: 22 Јануари 2017, 12:17:28 pm »
Јас лично, не верувам дека им зимаат на вработените, обично тоа е веќе испланиран маркетинг буџет, не верувам дека планот им било да им кратат на вработените 5-10% од плата за да покриваат трошоци за наградни игри.

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #14066 на: 22 Јануари 2017, 12:28:21 pm »
Има Витаминка поприличен буџет за маркетинг ...

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #14067 на: 22 Јануари 2017, 12:38:22 pm »
Сега јас ви кажувам пошто сум во круг со комерцијалисти и дистрибуција.

Sent from my Huawei P9

Отсутен Klen

• Редовен
« Одговори #14068 на: 22 Јануари 2017, 12:49:44 pm »
Не знам зошто ви е толку тешко за верување, тоа ми е мене бизнис 101. Буџетот за маркетинг мора да дојде од некаде зарем не? Зошто фирмата би си ги намалувала профитите кога истото може да го постигне со експлатирање на трудот на работниците? Зошто стоби би земал кредит за маркетинг или пак да си намалуваат бонуси менаџментот кога може едноставно да скрати од плати без никакви репрекусии? Тогаш целава маркетиншка екскурзија им е без пари, а тоа е добро за бизнис. Кога немаме синдикат, кога работничките права се минимални глупаво е да не се искористи, од чисто водење бизнис перспектива, не дека е правилно и така натаму.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4220
« Одговори #14069 на: 22 Јануари 2017, 13:01:00 pm »
Дур има овца народ, ќе има и редовно шишање. Тешко е сите да не влезат во погон? Сите ќе ги избрка?