Што сте запнале за тие стакла?
Скоро сите што ги знам што имаат менето стакло се поради камчиња на патот, кражби, одмазда и еден од менување на брисачи.
На астрата фабрички предната половина ми се 2013, а задната половина 2012.
Мене годината броевите на стаклата ништо на ми значат.
камчиња,кражби,одмазди и од менување на брисачи.Пази богати...
Значат стаклата и тоа во 99% од случаите. Најчесто удрена е од една страна,па после некое време од друга страна,па од трета и на крај решил некој да се отараси од ѓубрето.
Ти изгледа не живееш во Македонија па да знаеш што се фрла по патиштата зимно време и колко е тешко кога поминуваш покрај некое реновирање на пат да те погоди некое камче.
Што се однесува за кражби остави нешто во кола па ке осетиш.
Ако сакаш да провериш за удари имаш многу подобри начини да го направиш тоа, поразгледај малко и ке видиш многу коли што нема кај не се удрени, а сите стакла им се здрави и со иста година на произвотство.
Епа тука е проблемот.За различни стакла продавачите мамат камче,или пак во најлоши случаи така ги ставила фабриката
a тоа врска нема
Епа кај мене предните беа со различни броеви од задните кога ја земав од аутомакедонија, а имаше уште една астра на лагер и кај неа беше исто.
Што мислиш дека ако колата се произведува 2013 не требе да ги местат прозорците кои им останале од 2012?