абе за низ град врши работа, за до грчка исто. е сега на првата нагорнина ке стиснеш малце повеке ама па зависи за шо ти треба
djabe stiskas marce tovarena za na odmor i primer velesko brdo + klima ...ubistvo nego i toa ne e tolku strasno nego postrasno e koga ke vidis kako pagja strelkata za gorivo a i za preteknuvanje ...samo so dobar zalet a i za odravanje ne e bas eftina ama na kraj kraeva koj kako ke si resi
колку што знам не е толку скапа за одржување. Колега има таков фокус цените му се во овластен горе долу прифатливи.
Тромава е колата ама он ја зема за женаму која е почетник. троши да ама па има простор внатре ако му затреба и ако ја вози низ град 70% од времето тие перформанси за престигнување и за Велешко брдо не му се битни 
ма ни за низ град ни никаде,
тргнуваш на семафор треба повеќе гас, ако имаш клима (во комбинација со плин) треба уште повеќе или ќе ти изгаси.
ако не приметиш дека си на мала угорница го јадеше
си се заборавил на семафор, зелено сите ти свират ти треба на брзина да тргнеш, добааар ќе биде...... одзив на гас минус 1000
и на крај возиш нова кола а имаш чувство дека возиш старо фичо, каде треба да пазиш на саухот до кај ти е, меѓугас да даваш, чекај иде угорница да го залетам и такви глупости кои ти го прават возењето мачење