Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4568458 пати)

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #7455 на: 05 Јули 2014, 18:40:09 pm »
Дека вреди максимум 3000 он треба да ја плати 2500, за да фрли уште 250 за првата регистрација, да среди сервис и плус ако треба и гуми, така да максимум 2500 филипо и денар повеќе не!

Штотуку ја видов колата. Делува стегнато, сите дугмиќи работат, климата лади грч. Ништо не тресе при 100 на саат.

По пробното возење му реков на газдата дека имам максимум 2500. Подналутено ми врати додека влегуваше во кола „абе што не рече одма, ме замараш џабе, па уморен сум од одмор ме стана...“ и си замина со чкрипка без поздрав.

:-\

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44370
  • Il Moderatore
« Одговори #7456 на: 05 Јули 2014, 18:41:58 pm »
Да е жив и здрав. Ако сака да продава, ќе го замараат и луѓе со 500 евра.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #7457 на: 05 Јули 2014, 18:45:33 pm »
Си му ја потценил колата, тоа е. Се вреѓаат луѓето, тоа е нормална реакција. Сепак 2500 е премногу малку за колата.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #7458 на: 05 Јули 2014, 19:08:17 pm »
Не е точно дека му ја потценил колата, колата има додатни трошоци од 500 евра ти гарантирам. Битолчани се малку љутковци ама почекај нека му поседи на оглас уште две недели таман да се разочара дека не му оди бизнисот и ке видиш за колку ке ја остави.

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo
« Одговори #7459 на: 05 Јули 2014, 21:02:51 pm »
Дека вреди максимум 3000 он треба да ја плати 2500, за да фрли уште 250 за првата регистрација, да среди сервис и плус ако треба и гуми, така да максимум 2500 филипо и денар повеќе не!

Штотуку ја видов колата. Делува стегнато, сите дугмиќи работат, климата лади грч. Ништо не тресе при 100 на саат.

По пробното возење му реков на газдата дека имам максимум 2500. Подналутено ми врати додека влегуваше во кола „абе што не рече одма, ме замараш џабе, па уморен сум од одмор ме стана...“ и си замина со чкрипка без поздрав.

:-\

Види ја фиестата што е ставена страна/две поназад :)
I’m so mean, I make medicine sick

Отсутен edonos

• Сениор
  • Пораки: 3557
« Одговори #7460 на: 06 Јули 2014, 02:47:54 am »
Не е точно дека му ја потценил колата, колата има додатни трошоци од 500 евра ти гарантирам. Битолчани се малку љутковци ама почекај нека му поседи на оглас уште две недели таман да се разочара дека не му оди бизнисот и ке видиш за колку ке ја остави.

Не ми се верува дека би чекале на човекот јајцето до гз да му дојде,па да ве моли да ја земете.Јас кога зимам кола,ако видам дека вреди колку што човекот и бара како што видол Филип,му плаќам инстантно и плус кафе го частам затоа што ми продава добра кола !!

Филип,знам дека сум никој и ништо во твојот живот,но ако колата вреди иди земи ја и плати ја колку што и бара.
People should not fear their government.The goverment should fear its people.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #7461 на: 06 Јули 2014, 11:00:23 am »
Тоа може да го направи ако не му се броени парите и ги има колку сака. Ти би ја платил 3200 без тиф, без преведени документи, без сервис, без добри гуми и бандажи? За 4000 евра се зима солидно ауто а не нисан прдеж со 250-300000 км.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20212

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #7463 на: 06 Јули 2014, 22:15:13 pm »
Оооо па евтино... Колку уље собира ова?

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #7464 на: 07 Јули 2014, 09:47:21 am »
Филип,знам дека сум никој и ништо во твојот живот,но ако колата вреди иди земи ја и плати ја колку што и бара.

Да, но газдата не остави можност да дискутираме околу цената. Ја соопшти својата почетна цена, ја соопштив и јас својата, ама си замина веднаш истата наносекунда откако ја чу мојата понуда. Не ни проба да се ценка. Не ни проба да ме убедува дека колата вреди повеќе од 2500. Просто не остави шанса да се договориме.

Епа сеа, нема да го бркам ја него, ебаго...

Нема везе, ко што рече Симо, нека е жив и здрав. Фала богу, барем половни коли и продавачи на половни коли не фалат на пазарот.

Отсутен Busav

• Сениор
  • Пораки: 3930
« Одговори #7465 на: 07 Јули 2014, 13:34:18 pm »
http://www.reklama5.mk/AdDetails?ad=1295949 Renault Megane 1.5DCI 2008g-багатела :)
Барам девојка која ке си го продаде бубрегот за да си купам кола :)

Отсутен Bu$aV MeGaNe

• Редовен
  • Пораки: 1857
  • Renault Megane R26
« Одговори #7466 на: 07 Јули 2014, 14:00:37 pm »
Нешто смрди у меганов.Фејслифт модел со седишта,волан и бандажи од постариот модел.Ова е нешто склопувано,претпоставувам такси возило кое е утепано од возење и затоа е цената таква.Јас би бегал од вакво нешто!

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7565
« Одговори #7467 на: 07 Јули 2014, 15:23:50 pm »

Да, но газдата не остави можност да дискутираме околу цената. Ја соопшти својата почетна цена, ја соопштив и јас својата, ама си замина веднаш истата наносекунда откако ја чу мојата понуда. Не ни проба да се ценка. Не ни проба да ме убедува дека колата вреди повеќе од 2500. Просто не остави шанса да се договориме.

Епа сеа, нема да го бркам ја него, ебаго...

Нема везе, ко што рече Симо, нека е жив и здрав. Фала богу, барем половни коли и продавачи на половни коли не фалат на пазарот.

Фалат добри и сочувани возила.

Веројатно и јас би изреагирал исто ако некој проба да ми спушти 500Е на 3000Е кола.

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #7468 на: 08 Јули 2014, 03:26:08 am »
Го знае ли некој бмв-во?И дали знае некој што проблеми има?:
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1033866

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #7469 на: 08 Јули 2014, 09:12:18 am »
Што ќе ти е, ќе треба уште толку за да биде ко што треба. Префарбано, менуван волан, никаква опрема, изделкана внатрешност, изгорени фарови. Тоа само од слика, ич не би отишол да го погледнам.