Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 5128091 пати)

Отсутен Bokica

• Редовен
  • Пораки: 1495
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #4740 на: 21 Ноември 2013, 15:07:50 pm »
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1448370-Mazda-3--06
Шо мотор е ?
-Бензинец бе
има има идиоти... >:(
i sto deka benzinec be? stavas lovato i pichis, btw mazda ima edni od podobrite masini a ovaa i karoseriski e zdrava koska
Друже не ме свати изглеа :) Кога некој ќе прашаш "Шо мотор има колава" сигурно не очекуваш за одоговор бензинец/дизел него очекуваш 1.4 1.6 1.7 итн што во огласот не е наведено и страшно ме иритира
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the back of the car. Horsepower is how fast you hit the wall and torque is how far you send the wall across the field once youve hit it.

Отсутен achtung

• Сениор
  • Пораки: 6642
« Одговори #4741 на: 21 Ноември 2013, 15:16:42 pm »
исто што е многу иритирачко кога не пишуваат цени (цена по договор) со што нагласуваат екстра цена бла бла му звониш и ти прави шок со цената мин 1000 еур повисоко од најскапата иста марка :) пример пред некој ден му звонам на тој миру што секој оглас е негов за гуми го прашувам која е таа екстра цена за 15ки зимски половни 4 комада и ми вика 45 евра гума! му спуштив директива

Отсутен ARMEX

• Сениор
  • Пораки: 3616
« Одговори #4742 на: 21 Ноември 2013, 15:19:58 pm »
Екста висока цена, хахахахаххаха!

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #4743 на: 21 Ноември 2013, 15:26:39 pm »
најмногу што мразам е цена по договор значи таа опција треба да се укине пример може да пише цена и да нагласи дека не е фиксна или колку се отстапува од таа цена... овој е прв што сум му се јавил по договор пишан од пто морав немаше друг избор иначе шо го ебам

Отсутен Alfista

• Редовен
  • Пораки: 1492
« Одговори #4744 на: 21 Ноември 2013, 15:31:57 pm »
Jas na oglas cena po dogovor ne se javuvam nikogas, ako saka da prodade kola neka stavi cena,
i jas si vikam taka sto go e*am.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #4745 на: 21 Ноември 2013, 15:34:21 pm »
Jas na oglas cena po dogovor ne se javuvam nikogas, ako saka da prodade kola neka stavi cena,
i jas si vikam taka sto go e*am.
Апсо-факинг-лутно. Огромни вистини! Бар стави ориентациона и пиши дека не е фиксна.

Отсутен Nandor The Relentless

• Легенда
  • Пораки: 9034
  • Возач без обзир. Безобзирен возач.
« Одговори #4746 на: 21 Ноември 2013, 15:41:34 pm »
Да удриме петиција до Пазар3, без внес на цена да не можат да објават. :] Ова е најдобрата работа со мобиле365, ама тие едноставно не успеаја да стекнат толку интерес и сите да објавувааат кај нив.
Тоа е единствениот коректен начин, вака човек може само да се "матка" наоколу со луѓе што секогаш сакаат 1000 евра плус.
Министерство за транс, поп и виски.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30618
    • CARclub.mk
« Одговори #4747 на: 21 Ноември 2013, 16:03:08 pm »
Мобиле365 се обидуваат, ама целата прича е too little, too late. Дури правеа некои филмови дека ќе објавуваат новитети (а-ла медиум) ама тнко.

Отсутен Vasil

• Сениор
  • Пораки: 3759
« Одговори #4748 на: 21 Ноември 2013, 16:19:19 pm »
И кога мора да пишат цена, пак ставаат 1$ за да го бидат први на листа кога ќе ги сортираш по цена. Никако да сфатат дека ставањето на реална цена е во нивна корист.

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
« Одговори #4749 на: 21 Ноември 2013, 16:26:01 pm »
Пак тие најмногу страдаат и се нервираат. Кога ќе се јавам на таков, по муабетот го сеќавам дека е изнервиран од претхдните 100 души што му се јавиле прашале за цена и му кажале чао бела :)

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #4750 на: 21 Ноември 2013, 17:00:05 pm »
Koga e po dogovor pisano poveke se javuvaat luge, ama mnogu poveke. No koga ke mu kazis cena cao ti velat. Jas prodavav kola I imav pisano cena kolku sto bea tie koli po oglasive I nikoj ne se javuvase ama koga pisav po dogovor I koga treba I koga ne treba zvonea. Kolava dolgo bese na oglas. Potoa pisav cena 200 evra pomalku od drugive koli po poglasive I se prodade za 3 dena. Spored mene za da se prodade kola treba da ima cena na oglasot no I da bidi poniska od drugite. Site ja gledaat cenata iako nekoi koli treba da im se napravi servis od 1000 evra, vazno evtina e kupena kolata, si go zafrknal komsijata :)

Отсутен Rakun4e

• Легенда
  • Пораки: 9200
  • Аstra la vista baby !
« Одговори #4751 на: 21 Ноември 2013, 17:19:04 pm »
Како да му ставам цена пониска од другите, ако знам дека колата вреди 1000 евра повеќе од другите?

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55239
  • Махер
« Одговори #4752 на: 21 Ноември 2013, 17:21:41 pm »
Не важи тоа само за коли. Општо за било каква опрема. Ако си ја купил 1000 евра, и ја опнал на оглас 800. Абе дај молим ти се, ќе отидам во дуќан ќе побарам попуст и ќе ми го дадат за 900. Која ти е таа цена. И јасно дека никој нема да се јави. Стави асална цена, и ќе го шитнеш објектот за недела дена.

Има луѓе кои сакаат да продадат, и има луѓе кои сакаат да огласуваат работи. Тоа се два посебни видови на луѓе.

Отсутен achtung

• Сениор
« Одговори #4753 на: 21 Ноември 2013, 17:22:25 pm »
и што ако не му ставиш цена и ти звонат 100 души и ти спуштаат телефон ке смениш нешто? Ке постигнеш само повеќе мир и тој што стварно знае што сака ке ти се јави

Отсутен DejzY

• Редовен
  • Пораки: 1004
« Одговори #4754 на: 21 Ноември 2013, 17:32:02 pm »
Epa zatoa I jas sakam site oglasi da bidat so cena, ama aj rekov da pisam po dogovor no dzabe. Posle mi trebaja itno parite, ja oglasiv po poniska cena I se prodade. Ne mi bese po kef oti ja dadov poevtino od site krsevi ama to e.