Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: SirPsyhoSexy на 06 Февруари 2013, 14:27:49 pmНе тресете глупости! Свињарник било внатре. Што е свињарник? Патосниците? Процениваш кола колку има поминато по тоа колку е чиста? Дај ми нова кола од салон лом ќе ја напраам за 1 саат. Ако не знаете боље не пишувајте. Има серија од овие седишта со фабрички recaro амблем. И попрво би купил кола ваква не шминкана одколку цела мачкана со продукти за сјај на пластиката.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)едит: Како заклучи дека возачкото седиште е оштетено? Нема точка на него. А и да има пак нема везе со километражата. Имам роднина кој е 110 кила и за 30к км на сите коли шо ги имал до сеа седиштата партал ги праи. Не седи убаво мрда и лом ги праи. Таткоми 200к напраи на неговата кола седиштето негово е како ново. Се е до човекот.Секси ја само пишав како ми изгледа внатре, ни проценка дадов ни ништо кажав само како ми изгледа.Незам тебе ама ми гледа дааалеку од чиста.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И олади малку секој има право на свое мислење ..
Не тресете глупости! Свињарник било внатре. Што е свињарник? Патосниците? Процениваш кола колку има поминато по тоа колку е чиста? Дај ми нова кола од салон лом ќе ја напраам за 1 саат. Ако не знаете боље не пишувајте. Има серија од овие седишта со фабрички recaro амблем. И попрво би купил кола ваква не шминкана одколку цела мачкана со продукти за сјај на пластиката.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)едит: Како заклучи дека возачкото седиште е оштетено? Нема точка на него. А и да има пак нема везе со километражата. Имам роднина кој е 110 кила и за 30к км на сите коли шо ги имал до сеа седиштата партал ги праи. Не седи убаво мрда и лом ги праи. Таткоми 200к напраи на неговата кола седиштето негово е како ново. Се е до човекот.
Антон...газдата може и.....
Цитат: DasAuto. на 06 Февруари 2013, 22:33:22 pmАнтон...газдата може и.....антонио е тој бе, ^^^^^си го читам никот и викам што сум истресол сеа коа глеам некој друг бил
Кај е плацов и кој дсака да иде со мене утре да ја видам?