Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4566730 пати)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #240 на: 06 Февруари 2013, 17:19:45 pm »
ај ај си има финти и за тоа,кога ќе му се јавиш на овој ќе ти каже не бе другар јас не ја шминкам колата,ете ја гледаш каква е таква е,некој луѓе и на тоа се палат

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #241 на: 06 Февруари 2013, 17:23:24 pm »
Слободно нека се палат. Јас во прљаво такси не седнувам, не па да купам половна кола во таква состојба. Значи, прљави се патосниците, седиштата, има еден тон прашина на конзолата и околу отворите за вентилација, итн. Малку внимание и труд треба за колава да заличи како што треба и МНОГУ полесно да се продаде.

Мојата логика е, ако човекот што ја продава колата толку малку се грижи за ентериерот каде што седи и каде што дише, колку се грижел за под хауба?

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #242 на: 06 Февруари 2013, 17:24:32 pm »
Не би земал јас кола од човек кој не се потрудил да ја среди барем за сликање за продажба. Кога ќе видам ваква глотна, запуштена кола, асоцира на човек кој не се грижи воопшто за колата, па којзнае и дали масло и е менувано на време  или па други некои проверки и течности.  Едноставно ќе ја прескокнам многу брзо.

@SirPsyhoSexy, разбирам дека ти е другар и се нервираш што ја знаеш колата а пишуваме глупости, ама таква претстава остава огласот на прв поглед.  

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #243 на: 06 Февруари 2013, 17:25:41 pm »
Не би земал јас кола од човек кој не се потрудил да ја среди барем за сликање за продажба. Кога ќе видам ваква глотна, запуштена кола, асоцира на човек кој не се грижи воопшто за колата, па којзнае и дали масло и е менувано на време  или па други некои проверки и течности.  Едноставно ќе ја прескокнам многу брзо.

@SirPsyhoSexy, разбирам дека ти е другар и се нервираш што ја знаеш колата а пишуваме глупости, ама таква претстава остава огласот на прв поглед.   
Kraj.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #244 на: 06 Февруари 2013, 17:27:15 pm »
секако,пред се колата барем за на слики треба да е чиста,ама ете секој си има свој начин за продавање

Отсутен Azriel

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 694
« Одговори #245 на: 06 Февруари 2013, 17:28:33 pm »
Seat Leon 1.4 TSI

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #246 на: 06 Февруари 2013, 17:29:32 pm »
Ете и гратис клешта во потпирачот изгледа дава  ;D

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #247 на: 06 Февруари 2013, 17:30:36 pm »
Мене колава ми изгледа толку запуштена внатре, дури не ми се верува. Не е само до патосниците - него на сликите убаво се гледа пожолтеноста од прашина.

Да е оставено на мене да ја продавам колава, не би се ни обидувал да ја продавам ваква. Во ваква состојба, нит би се продала, нит бутур.

Коментарот за свињарник е сосем на место (ноу хард филингс SirPsyhoSexy, ама кажи му на другар ти да си ја среди убаво колата).

ЕДИТ: Да дополнам - ја сум дури тупаџија за чиста кола. Сакам колата секогаш (или колку што дозволуваат условите) да ми е совршено чиста.

И јас се сложувам дека е свињарник него за други ствари се бунев. И пак ќе пишам не го знам сопственикот на колата. Иначе имам пријател има опел сигнум го купи на ново внатре ми е гад да седнам... Толку прљава кола не сум видел. Ова е 0 за тоа. Ама чоекот си ја носи на сервис редовно и се тоа. Немора да значи дека ако не ја чисти внатре не се грижел за моторот. Живее со некоја логика дека и да ја исчисти пак ќе се испрљала... Не сите луѓе се исти така да... Ја неможам да живеам така.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 30074
    • CARclub.mk
« Одговори #248 на: 06 Февруари 2013, 17:34:03 pm »
Е добро де, ако не го знаеш, што се напна толку?

Во секој случај, нема везе. Здравје, нека му е со среќа продажбата на тој што ја продава, ама нека не очекува многу интерес, нит па реални понуди на пари.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #249 на: 06 Февруари 2013, 17:39:47 pm »
Се напнав сo recaro седиштата. Ако не ги пише правилно чоек мора да го напраат ментален. Не се разбираат сите толку. Тоа ти е како да му даеш на стар чоек да продава некој смартфон и у опис ќе пише има камера и телефон е истовремено неам видено вакво чудо.  Чоекот си ја стаил колата на продажба каква шо е и си пишал колку знае за нејзе..

Отсутен S16-HGT

• Сениор
  • Пораки: 4442
  • НУКЛЕАРЕН КОМАРЕЦ
« Одговори #250 на: 06 Февруари 2013, 18:01:40 pm »
Видено во живо, возено. Стакло.

Grande Punto, 130 hp.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11360162243252381&f1=details&slink=20h8wv

Отсутен poiuytrewq

• Почетник
  • *
  • Пораки: 6
« Одговори #251 на: 06 Февруари 2013, 19:59:01 pm »

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #252 на: 06 Февруари 2013, 20:05:34 pm »
Можно е толку брзо да се излижат воланот и менувачот?

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
« Одговори #253 на: 06 Февруари 2013, 20:16:09 pm »
Да.

Многу брзо се љушти воланот, менувачот и некои делови што ги допираш со прсти секој ден.

Отсутен Zizi

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 204
« Одговори #254 на: 06 Февруари 2013, 20:32:47 pm »
Видено во живо, возено. Стакло.

Grande Punto, 130 hp.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11360162243252381&f1=details&slink=20h8wv

Зачувано изгледа, моторот во каква состојба е?