Далеку од лошо возило е Артеон – и тоа не само што не е лош, туку е одличен. Ако ништо друго, вреди над 50 илјади евра, има опрема, има лик – и надворешно и внатрешно изгледа премиум. Екстериерот му е агресивен, спортски, елегантен, додека ентериерот е модерен и удобен. Возило што го привлекува вниманието.Сум се возел како сопатник во тој како жолт што е океј возило ново нема збор па панорама све супер
Сепак, кога ќе дојде момент да се преломи, кај повеќето ќе преовлада Audi. Тоа е бренд што има име, респект, репутација. Црните седишта на Audi, претпоставувам дека се дел од фул опрема од сликата екранот виртул според мене е најубав од сите модели на коли во ауди – тоа е веќе друго ниво, тоа е авион. Едноставно, 10 од 10.
Секој си го гледа тоа што сака да го види, секој има свој вкус и приоритети. И Артеон и Audi се супер возила – не можеш да згрешиш со ниедно. Но ако треба да се избере, јас би рекол – Audi.
Овие ауди "Постари" се поубави сега ова нова е катастрофа и надворешно и внатрешно не е убаво.Ова е многу убаво посебно 2020-2024 последна серија па плус тој мотор 286 коња топ-топова.