Наместо да се заеби и да фрли 5К за Голф 5 (јајце), ете му за многу помалку пари посалам проверена кола
http://m.reklama5.mk/AdDetails/Index?ad=3207979
И оваа цена на брат ми е според мене надувана, ама то е, барем е здрава права.
ќе види аир од оваа.
Ама таа е проверена пошо е негова.
Еве примети дека на секој што сака да купи кола, му се нудат одма проверени и добри коли од форумот. И тоа за само 3ххх евра, а ако се јавиш во следните 20 минути добиваш и патосници гратис. А пошо се добри и проверени затоа и се продаваат.
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Со цела должна почит, ама коментарот не ти е на место.
Па и да се нудат, што? Пре би купил кола од колега форумаш, него ли од друг непознат. Моја претпоставка е дека штом членува на автомобилски форум, сака коли и бар 10‰ подобро ја одржува од оној кој колата му служи само да го пренесе од А до Б.
Друго - сметам дека форумската култура е на малку повисоко ниво, односно ќе ме предупреди како продавач на евентуални недостатоци на возилото - повеќе отколку друг препродавач, да речеме. Ќе си ја каже реалната состојба на колата.
Тој заклучок е донесен врз основа на тоа што веќе претпоставувам на сите им е скурчено од преваранти и тоа дека повеќето коли се претставени на форумот и имаат каква-таква сервисна историја која е позната. Си ги апдејтираат темите самите сопственици.
Моите две возила, на пример. До штрафче е познато што и како се одржувани. Кој сака да чита, бујрум.
Има уште мал милион такви - на
@Sase_91 аудито, на
@KaZaN трите, на
@Stratro , на
@zeroSignal , на
@Rakun4e , на
@зоки-златен , на
@Vlatce-Vectra , на
@Simo - Carrier159 .. Нека ми простат останатите кои не ги спомнав.
Така да..