1. Мерцедес S-Class
2.
3.
4.
5. Ауди А8
6. БМВ 7
7. Phateon
После Мерцедес има три празни места, па иде следниот на листата.
Ако е турбо бензин Мерцедесот има пет празни места, па следниот на листата.
Da da mercedes i 10 prazni rupi sozdadeni od rgja pa idat a8 serija 7 i pheaton....Moze zaboravas deka s-classata od toa vreme w220 e najruznata kola ever made
)
Не заборавам, не се ни сеќавам дека е прогласена за ружна кола. Ниту пак се сеќавам дека некој има на форумов такво мислење искажано. Али во ред, не навлегувам во твојата експертска доктрина за вреднување на возилата. Верувам дека е поткрепена со многу искуство, поминати километри со возилата и заклучоците се донесени врз база на факти и аргументи од лично искуство.
W220 изгледа пристојно според мене, не дека е нешто посебно убава, али не е нешто ружна.

Речиси сите возила од тоа годиште ги имаат отприлика истите маани во однос на коризија, особено на подвозјето.
Поновите генерации кои што имаат поцинкувана каросерија и алуминиумски панели и носачи овие проблеми целосно ги искоренија.
Ќе ја прекинам мојата низа на реплики тука, затоа што сметам дека не сум доволно едуциран и искусен за да ти парирам аргументите напишани на латиница кои воедно ти се многу аналитички и меродавни. Не сме сите на тоа ниво за да ја сватиме проблематиката и поставеноста на автомобилските брендови на пазарот на возила. Премногу е за мене тоа, неук сум незнам како да се искажам.