Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4569670 пати)

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #17265 на: 17 Февруари 2018, 18:38:59 pm »
Симо да те ослободам од маките и од давачките.. 5500 евра имаш за алфата... Кеш

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #17266 на: 17 Февруари 2018, 18:43:06 pm »
tesko deka kje gi naplatis tie popravki, dzabe fakturite. Koj i da e sledniot kupec kje kupuva kola, a ne spona, lager radilica plin... Sepak tie delovi kje bidat kolku-tolku izraboteni. A ok e toa shto si imas dokumentacija...

Ах, кога ќе дојде за продавање, секако нема да очекувам да го наплатам одржувањто, тоа е дел од поседувањето автомобил, не додава екстра вредност на колата. Имањето историја е мала сигурност за следниот газда, колку - толку да знае дека не е мачка у вреќа, а мене само може да ми олесни побрзо да склучам дил со потенцијалниот купувач.

Симо да те ослободам од маките и од давачките.. 5500 евра имаш за алфата... Кеш
Немој @Бузуки , немој да се заебеш алфа од 2010 да возиш, боље е бенве од минатиот милениум.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #17267 на: 17 Февруари 2018, 18:57:57 pm »
Па боље е, еден стабилизатор и гумици имам сменето, сета инвестиција во бмвто не преминува 200 евра.. Додека ете ти имаш вложено пола 147мица или во превод 2000 евра...

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #17268 на: 17 Февруари 2018, 19:04:19 pm »
Па и јас исто ти кажувам. Не знам што разврзуаш ќесе, па и уште со фер понуда :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #17269 на: 17 Февруари 2018, 19:06:00 pm »
Планирам да ја оставам во двор да го разубавам малку.. Убава е многу пустата алфа.. 
Штета што не е тоа кола за секојдневна вожња..

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7226
  • French diamond
« Одговори #17270 на: 17 Февруари 2018, 19:28:12 pm »
Планирам да ја оставам во двор да го разубавам малку.. Убава е многу пустата алфа.. 

Грешка си, баш со алфа имаш загарантирана секојдневна вожња до сервис и назад  :D

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #17271 на: 17 Февруари 2018, 19:35:45 pm »

Грешка си, баш со алфа имаш загарантирана секојдневна вожња до сервис и назад  :D

Јас симо го запознав пред 1-месец. Во тафталиџе најдов телефон на земја. И отварам контакти, да се јавам кој прв ќе ми се отвори и читам редоследно:
Мајстор Жаре, Трпе (делови фиат), Злате Алфа, Мице чаури. Не знам што ме натера да му пишам пп на форумов и оп искочи дека е негов. Се договоривме во 8 пред Џамбо, али ликот дојде во 8и30, причина не палела алфата. Среќа имаат волво дома...
Кога ќе ја зимаш Џулија? ;D
@Simo - Carrier159 нит тебе те бранам нит бузуки али што си возел на 20години? (онака радозналост).
« Последно менување: 17 Февруари 2018, 20:49:54 pm Tesla »
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10576
« Одговори #17272 на: 17 Февруари 2018, 19:38:36 pm »
Па боље е, еден стабилизатор и гумици имам сменето, сета инвестиција во бмвто не преминува 200 евра.. Додека ете ти имаш вложено пола 147мица или во превод 2000 евра...
200 еу за спона и гумици?

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #17273 на: 17 Февруари 2018, 19:43:01 pm »
Споната и гумиците беа морални.. Другите трошоци се за спирали, мултимедија/навигација, angel eyes..

Отсутен Tesla

• Редовен
  • Пораки: 1444
  • Eбач на батерии :D
« Одговори #17274 на: 17 Февруари 2018, 19:48:56 pm »
@Бузуки како си задоволен од мултимедијата? Кочи/сецка? Навигација имаш? Блутут?
Д'г ж'т в'к п'н б'и - Долг жолт волк полн болви.

Zenu dupe krasi a tortu orasi.

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #17275 на: 17 Февруари 2018, 19:57:04 pm »
Топ е.. Не кочи и не сецка, видеата ми се на 1080p.. Навигацијата е IGo, можи да се инсталираат и апдејти едно друго, Кичево скоро сите улици ги има.. Блутут има.. И може да стримаш од телефон на дисплејот, фб едно друго..

Едина замерка е што микрофонот за повиците не е баш нај нај.. И тие дугмињата не светат баш исто освен кога е на црвено направено..

Не ми текнало да снимам едно видео со опциите едно друго..

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #17276 на: 17 Февруари 2018, 21:07:56 pm »

Јас симо го запознав пред 1-месец. Во тафталиџе најдов телефон на земја. И отварам контакти, да се јавам кој прв ќе ми се отвори и читам редоследно:
Мајстор Жаре, Трпе (делови фиат), Злате Алфа, Мице чаури. Не знам што ме натера да му пишам пп на форумов и оп искочи дека е негов. Се договоривме во 8 пред Џамбо, али ликот дојде во 8и30, причина не палела алфата. Среќа имаат волво дома...
Кога ќе ја зимаш Џулија? ;D
@Simo - Carrier159 нит тебе те бранам нит бузуки али што си возел на 20години? (онака радозналост).
Мислам  беше лада самара 1500, љута машина во тоа време :)

Секако дека целта е  џулија, мора да се одржува контакт со мајсторите, добри луѓе се, стално спремни у сусрет да ти излезат ;)

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #17277 на: 17 Февруари 2018, 22:52:16 pm »
Немој @Бузуки , немој да се заебеш алфа од 2010 да возиш, боље е бенве од минатиот милениум.
[/quote]

Дај му ја Симо. Да види што е авион. Ќе влезе Бузуки и ќе вика како се управува чудово упм :D

Отсутен malinamamun

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 552
« Одговори #17278 на: 17 Февруари 2018, 23:01:41 pm »
И тропка ли сега, или да му ибам до нешто друго да не е ? :D :D :D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8218
  • Rural fuckin society - we live in!!!
« Одговори #17279 на: 18 Февруари 2018, 00:58:07 am »
Клаберски маабет  ;D