Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Врзани се со лизинг компании и директно во vw, големи играчи се и не е проблем да сменат историја
јас да имам толку пари да речеме за ганц ново поло би го земал речиси новиот пасат, опремата не ми е пресудна.
Официјален дилер вратил километража на автомобил, тоа се случило?Ух преварантска земја сме.
Цитат: Ѓорѓи на 03 Февруари 2018, 18:30:33 pmјас да имам толку пари да речеме за ганц ново поло би го земал речиси новиот пасат, опремата не ми е пресудна.Зависи какви ти се потребите. Ако ми е фиксен буџетот, јас лично секогаш би ја избрал помалата кола со повеќе опрема. Пре би земал добро опремен Голф, наместо гол Пасат, да речеме.
Цитат: zeroSignal на 04 Февруари 2018, 10:30:49 amЦитат: Ѓорѓи на 03 Февруари 2018, 18:30:33 pmјас да имам толку пари да речеме за ганц ново поло би го земал речиси новиот пасат, опремата не ми е пресудна.Зависи какви ти се потребите. Ако ми е фиксен буџетот, јас лично секогаш би ја избрал помалата кола со повеќе опрема. Пре би земал добро опремен Голф, наместо гол Пасат, да речеме.Чуму узопште фехлер ваген да се зема?
Цитат: pirat_07 на 04 Февруари 2018, 18:24:37 pmЦитат: zeroSignal на 04 Февруари 2018, 10:30:49 amЦитат: Ѓорѓи на 03 Февруари 2018, 18:30:33 pmјас да имам толку пари да речеме за ганц ново поло би го земал речиси новиот пасат, опремата не ми е пресудна.Зависи какви ти се потребите. Ако ми е фиксен буџетот, јас лично секогаш би ја избрал помалата кола со повеќе опрема. Пре би земал добро опремен Голф, наместо гол Пасат, да речеме.Чуму узопште фехлер ваген да се зема? најиздржлива кола, мејд ин дојчланд.
Honda CR-Zhttp://m.reklama5.mk/AdDetails?ad=2781834