Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4551501 пати)

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 886
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #7905 на: 09 Септември 2014, 00:05:04 am »
Eve link od meckata http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1306507 . Poglednete ja zadna leva vrata podobro i kazete dali taka treba da bide ili e cukana. Tipot vika taka ispadnala na slika  koga go prasav dali site dzamovi se isti, kao ne e udrena . E  sea ili sum ja glup ili corav... Sto mislite vie...
 edit: ako ima nekoj od Veles da ja zirne  pa da kaze nesto i pivo moze da padne :)
Коме је суђено да буде јебан, том гаће саме падају

Отсутен bozoo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 136
« Одговори #7906 на: 09 Септември 2014, 17:08:46 pm »
Eve link od meckata http://reklama5.mk/AdDetails?ad=1306507 . Poglednete ja zadna leva vrata podobro i kazete dali taka treba da bide ili e cukana. Tipot vika taka ispadnala na slika  koga go prasav dali site dzamovi se isti, kao ne e udrena . E  sea ili sum ja glup ili corav... Sto mislite vie...
 edit: ako ima nekoj od Veles da ja zirne  pa da kaze nesto i pivo moze da padne :)
И мене ми личи дека е удрена па китирана или префарбувана, добро око на лице место ја познава 100% и километражава сумњива 15 год стар дизелаш со 190к..

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
« Одговори #7907 на: 09 Септември 2014, 17:23:18 pm »
Ако не па мечкава од 1600+ кила троши само 5л на 100км!!! Дури и во спецификацијата од мерцедес пишува 13.2/7.0/9.3 l/100km urban/extra-urban/combined, а не па ова со 25 години и 200К км зад себе. А иначе вратата на сликата делува или како пеглана или како да имало некоја лепенка долго време, нешто како радио такси или што ти ја знам. Во секој случај, многу сомнително превозно сТредство.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55106
  • Махер
« Одговори #7908 на: 09 Септември 2014, 17:49:05 pm »
5 na 100 si trosi na 110.

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
« Одговори #7909 на: 09 Септември 2014, 18:17:12 pm »
Denes gi pominav site pogolemi placevi od Madzari do Saraj (sto se na glavni ulici, ne mi se pikase po sokacinja), Lisice, Usje Butel ... i stvarno cel krs od Evropa e sobran tuka.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14705
« Одговори #7910 на: 09 Септември 2014, 19:30:19 pm »
Да бев админ на овие страниве за продажба, тоа „По договор“ немаше да го има.

Никогаш не сум се јавувал на оглас (освен ако е нешто што ме копкало два дена да разберам цена), на кој пишува „По договор“.

По правило секогаш колата е преценета, па исто како да пишале 5000 евра за Голф 2.

Отсутен SirPsyhoSexy

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 792
« Одговори #7911 на: 09 Септември 2014, 20:00:32 pm »
Има и некој шо им се јавуваш да ги прашаш и они ти викаат ти кажи цена

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #7912 на: 09 Септември 2014, 20:28:16 pm »
Јас така му се јавив на еден со пунто.. Го прашувам колку го продава ? Ми вика ами штознам прв си што ми се јавува, колку даваш ?... 2000 му викам и типов автоматски почна да ми се дери како н прв душман.. Незнам што било како било, на крај ми вика 2200 ете последна.. Ато будала за 200 евра се истепа..

Отсутен singapur

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 130
  • http://www.youtube.com/watch?v=32AL7jrtAEs
« Одговори #7913 на: 09 Септември 2014, 21:18:19 pm »
Смачено му е од од тие со се јавуват само за цена да прашат. А такви се најголем дел!

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
« Одговори #7914 на: 09 Септември 2014, 23:14:39 pm »

Смачено му е од од тие со се јавуват само за цена да прашат. А такви се најголем дел!
[/quote]

Pa ne e samo za cena, jas mu se javiv na tipot sto vika od  Ger. donesena kola i go prasav sto gumi ima prvo. Mi vika rojal ??????? .....jas prasav neli treba da ima Continental  stom e od tamo+ bandasi.
IMA ama posebno ova ne ti e germanija.
Kraj na muabetov.

Za moi pari ke prasam i gledam jas sto sakam, a toj neka ceka musterii.
Samo kaj nas ne razbrale deka musterija e SEKOGAS vo pravo, like it or not.

Отсутен mmm121

• Сениор
  • Пораки: 3799
  • Ford Focus MKI 1.6 & MKII 1.4
« Одговори #7915 на: 09 Септември 2014, 23:25:44 pm »
Ако не сака да му досаѓаат нека стави цена. Он продава а јас да кажам цена.... Бог да чува

Отсутен Marakana

• Јуниор
  • **
« Одговори #7916 на: 09 Септември 2014, 23:34:13 pm »
Normalno, odma znaes da li mozes da si dozvolis ili ne.
Vaka de se e....e ama da ne ni vleze

Отсутен volenos

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 360
« Одговори #7917 на: 10 Септември 2014, 00:39:29 am »
Да бев админ на овие страниве за продажба, тоа „По договор“ немаше да го има.

Никогаш не сум се јавувал на оглас (освен ако е нешто што ме копкало два дена да разберам цена), на кој пишува „По договор“.

По правило секогаш колата е преценета, па исто како да пишале 5000 евра за Голф 2.
Баш истото го мислам и јас.Во последно време се изгуби реалноста за она по договор.
И баш тие што пишале по договор мислам дека најмалку се спремни да се договораат туку повеќе да се рече дека ја ставиле колата на оглас и некој дека им се јавува.

Но мислам дека веќе и на овие по договорџии им дојде крајот.Чист пример за тоа е другар кој продава опел вектра.Му викам стави цена,не не.Вака било добро.Еве 1 година ја продава веќе.А никој не му се јавува,
Инаку и јас овие огласи со цена по договор ги избегавам.СЕпак вчера се одлучив да се јавам за едно саксо со 3 врати од 96 година.Се јавив и кога го прашав за цена ми рече 1800 евра.Си викам секакви ретардирани има кај нас упм. :D

Отсутен karajann

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 375
« Одговори #7918 на: 10 Септември 2014, 00:47:57 am »
Инаку и јас овие огласи со цена по договор ги избегавам.СЕпак вчера се одлучив да се јавам за едно саксо со 3 врати од 96 година.Се јавив и кога го прашав за цена ми рече 1800 евра.Си викам секакви ретардирани има кај нас упм. :D
Колку сакаш да ти каже? Ти рекол 1800 евра, па ти ке ја спушташ цената и на крај ке постигнете цена по договор. Ако ти рече колку реално вреди тогаш цената ќе е фиксна и неможе да биде по договор.

Отсутен FiLo

• Сениор
  • Пораки: 6830
« Одговори #7919 на: 10 Септември 2014, 01:34:11 am »
Ако не па мечкава од 1600+ кила троши само 5л на 100км!!! Дури и во спецификацијата од мерцедес пишува 13.2/7.0/9.3 l/100km urban/extra-urban/combined, а не па ова со 25 години и 200К км зад себе. А иначе вратата на сликата делува или како пеглана или како да имало некоја лепенка долго време, нешто како радио такси или што ти ја знам. Во секој случај, многу сомнително превозно сТредство.

Еве колку троши ваков Е220 cdi Мерцедес на отворен пат ;)

Башка во која спецификација прочита дека овој мерцедес троши 13 литри ? Овие мерцедеси со ЦДИ мотор не се ни блиску до 13 литри. Мерцедесов е на татко на другарот што бевме во Гевгелија, во град му троши 8 до 9 литри.

А на линков како што гледам, ни 320 цди не троши 13 литри нафта во град.
http://www.autoevolution.com/cars/mercedes-benz-e-klasse-w210-1999.html#aeng_mercedes-benz-e-klasse-w210-1999-200-cdi