Автор Тема: Интересни понуди на користени возила.  (Прочитано 4238739 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
Одг: Интересни понуди на користени возила.
« Одговори #11295 на: 15 Декември 2015, 10:16:39 am »
Имаше убава Insignia караван на огласи,  со CD налепница. Црна.  Не знам дали си ја сретнал Веле.

Има една у Олимпија моторс, не знам дали на таа мислиш... На слики, многу примамливо... Ме копка маега му, убава кола е Инсигнијата, ем башка многу солидно котира на Декра :)
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55053
  • Махер
« Одговори #11296 на: 15 Декември 2015, 10:35:00 am »

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #11297 на: 15 Декември 2015, 10:36:29 am »
Му го видел меракот прошливе 3 години :)

Шо чудо е флеката на задното лево крило? Некоја чудна рефлексија, или нешо аналогно на фластерот на Класниниот Голф?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7122
« Одговори #11298 на: 15 Декември 2015, 10:49:35 am »
Имаше убава Insignia караван на огласи,  со CD налепница. Црна.  Не знам дали си ја сретнал Веле.

Има една у Олимпија моторс, не знам дали на таа мислиш... На слики, многу примамливо... Ме копка маега му, убава кола е Инсигнијата, ем башка многу солидно котира на Декра :)

На оваа мислам:
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1946859-OPEL-INSIGNIA-sport-turer--10-ZAMENA

Јес да е скупа, ама феноменално изгледа.

Отсутен marmlad

• Сениор
  • Пораки: 4219
« Одговори #11299 на: 15 Декември 2015, 10:51:24 am »
Нов меган, наш па уште и црн...
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/2244738-RENAULT-MEGANE-1-5DCI-GT-LINE-FABRIKA-PRV-GAZDA-12
Ова ФАБРИКА по дифолт значи ЗГМЕЧЕНА (увек дилер ја продава, најчесто дилер-фарбар пр. Толту), на 5 каролинери исправана, тазе фарбана исполирана :)

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #11300 на: 15 Декември 2015, 10:58:20 am »

На оваа мислам:
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/AdDetail/Index/1946859-OPEL-INSIGNIA-sport-turer--10-ZAMENA

Јес да е скупа, ама феноменално изгледа.

Вака не личи лошо стварно, ама 14 бона се многу. Таа од Олимпија уште си ја мислам :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #11301 на: 15 Декември 2015, 11:07:39 am »
14 е почетна. А и таа од немачка нема да ти излезе нешто многу поефтино од 13.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен velestrumf

• Легенда
« Одговори #11302 на: 15 Декември 2015, 11:13:30 am »
Таа од Немачка ќе дојде мање-више како оваа у Олимпија моторс, со тоа што тука, може ќе се најдат некои варијанти за финансиско олеснување :)

Е сеа да, поопремена е со некои финоќи (навигација а у...), ама па оваа е од тука, шо уствари, на крај краева, може ништо да не значи, ама онака, колку за бајрам на паметот :)

Отсутен AUUU

• Легенда
  • Пораки: 7122
« Одговори #11303 на: 15 Декември 2015, 11:23:59 am »
Појди до Олимпија,  мислам дека ќе спуштат цена. А можда и замена можеш.

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17608
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #11304 на: 15 Декември 2015, 11:28:36 am »
Пријателот што си зема Голфче на CD таблици почна да се ценка со дипломатот од 10500. Завршија на 7000 ;D.
Ако не те мрзи да преговараш, пробај си ја среќата.

Присутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43939
  • Il Moderatore
« Одговори #11305 на: 15 Декември 2015, 11:42:28 am »
Во моментот кога ќе ги смениш CD таблиците со нормални, ќе треба да платиш и давачки кон државава.

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #11306 на: 15 Декември 2015, 11:44:32 am »
Пријателот што си зема Голфче на CD таблици почна да се ценка со дипломатот од 10500. Завршија на 7000 ;D.
Колку треба да те бива за ценкање за да го постигнеш ова?

Овој гомна да јаде

:D

Отсутен Temelk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 50
« Одговори #11307 на: 15 Декември 2015, 13:18:51 pm »
Помош ако може во врска избор на половен автомобил за почетник до 1600/1700 евра.
Пишете што е најдобро за почеток, мотор, гориво, сила...

Присутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17608
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #11308 на: 15 Декември 2015, 13:33:27 pm »
Во моментот кога ќе ги смениш CD таблиците со нормални, ќе треба да платиш и давачки кон државава.

Така е. Плус е прилично долга процедура, скоро месец дена му ја чуваа колата на царина зошто не знаеле како да постапат и како оди процедура за царинење.

Колку треба да те бива за ценкање за да го постигнеш ова?

Овој гомна да јаде
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

:D

Треба многу коцки да ти се наредат, као на пример да треба дипломатот да си заминува од Македонија, на сред тест возење да попушти држач за мотор, а да имаш и кеш пари со тебе на денот кога треба конечно да се заклучи зделката. :)

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #11309 на: 15 Декември 2015, 13:48:03 pm »
Не мора да има давачки од CD на наши. Ако колата била повеќе од 2 или 3 години во МК на ЦД таблици тогаш ништо не се плаќа за пренос.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.