Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Fic_CC на 11 Ноември 2015, 17:30:03 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бич плиз...
Кој и поверува на мисицата Дунавка Трифуновска дека има 24 години? На официјалната страница на Мис гранд интернешнл стои дека македонската претставничка има 24 години, што би значело дека е родена 1991 година.dunavka godiniМногумина беа зачудени од годините – лицето и ги издава годните. И се чини Дунавка ги лажирала своите години за да учествува на Мис. За цели 10 години.Во едно интервју таа вели: Јас сум првата генерација на „Elitte Model Look“ во Македонија и на своите четиринаесет години добив светски признаена диплома од Марко Николич, тоа беше Скопје 95. И тогаш такви професионалци доаѓаа тука.
Цитат: Stratro на 12 Ноември 2015, 10:32:26 amЦитат: Fic_CC на 11 Ноември 2015, 17:30:03 pm(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Бич плиз...Бич УАТ?!Малце лажела за годините, во 95-та имала 14, во 2015, има 24... (и овие од република не знаат да бројат BTW): ЦитатКој и поверува на мисицата Дунавка Трифуновска дека има 24 години? На официјалната страница на Мис гранд интернешнл стои дека македонската претставничка има 24 години, што би значело дека е родена 1991 година.dunavka godiniМногумина беа зачудени од годините – лицето и ги издава годните. И се чини Дунавка ги лажирала своите години за да учествува на Мис. За цели 10 години.Во едно интервју таа вели: Јас сум првата генерација на „Elitte Model Look“ во Македонија и на своите четиринаесет години добив светски признаена диплома од Марко Николич, тоа беше Скопје 95. И тогаш такви професионалци доаѓаа тука.http://republika.mk/?p=512380Чак ни на избор на Мис не можеме нешто асално и убаво да пратиме...
Симо, ваљда не ме сфати сериозно. Иначе имаме ние убави девојчиња, таман работа..Само уште да не одлепуваше малава на српско подобро ќе беше али јбг..nobody is perfect.
Еве нешто од лани (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)