Автор Тема: Здравје, медицински установи, опрема и стручност на персоналот  (Прочитано 1501106 пати)

Отсутен Filip MK

• Редовен
  • Пораки: 2483
3 секунди работа
Претпоставката е мајката на сите заебувања

Отсутен Volvo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 343
Да, посебно ако на 5-то прашање се изјасниш со "не".
Како и да е резултатот ќе биде од важност да се процени состојбата во МК, во отсуство на други официјални извори на податоци.
Оттука, благодарам на секој кој ќе одвои до максимум 2 минути од своето време и да ја пополни.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
Се старее :)

Есенва додека престојував во САД си купив CBD крема и покажа извонреден резултат за повремена болка што ме фаќа измеѓу пилешките.
https://cbdfromthegods.com/product/salve-cbd-full-spectrum-balm-1000-mg/

Деновиве ми текна да пребарам по нет што има достапно кај нас од креми и ми се прикажаа само креми за нега на лице и ме фати сафра од понатамошно пребарување.

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10312
На страната на Зегин најдов Canabigal маст, дали јас не знам да пребарувам како треба или толку е од изборот кај нас.

CBD производите станаа прилично актуелни па мислев дека и кај нас е ист трендот.
@Van ми се чини следеше здравствени сознанија?

Отсутен Van

• Сениор
  • Пораки: 5303
  • VW Golf MK3 1.9 TDI
@Van ми се чини следеше здравствени сознанија?

Само опортунистички следам, има свашта ново ама ништо не е широко достапно. Во врска со маслото/маста која ја спомнуваш, исто не можам ништо паметно да кажам. Само дека луѓе често си бараат на приватно а не од аптеки. Не заради цена туку заради потенција во лекот.

И извини за касен одговор, сега тек гледам известување дека си ме спомнал.

Отсутен Power to the people

• Сениор
  • Пораки: 6615
  • Медалист, Олимпијада за Сарказам Перу '98
Не знам колку сте запознати, јас еве денес гледам, кај матичната имаше објавено, треба да се внеси дали на веб или преку апликација, телефонот ваш да го верифицирате.
Можите да се најавите со акаунтот од УЈП, и имате преглед на вашата историја во здравството.

https://moezdravje.e-zdravstvo.mk/app/login

Да не треба ко ќе имате поитна работа и вие тогаш апликации да спуштате.

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5227
  • Пиши лаже
Топ е апликацијата да. Јас ја користам година дена сигурно. 
Функционира одлично.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that