Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1440174 пати)

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #6615 на: 08 Февруари 2017, 22:11:16 pm »
Апп има ли за да ставам видео да ми sвони?

Отсутен Klen

• Редовен
  • Пораки: 2327
  • Продавам течност за жмигавци
« Одговори #6616 на: 08 Февруари 2017, 22:13:56 pm »
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vyng.android&hl=en Вака нешто? Ако ти е само ради аудиото од видеото бољи извади ја аудио траката од видео фајлот
Замисли да си кола и да ти вградат плин :(
Попрво оди кај некој дома во гаража него во М Кар поголеми ти се шансите да си ја средиш колата

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #6617 на: 08 Февруари 2017, 22:48:49 pm »
Сакам кога нормално ми sвонат да ми се прикажува видеото со музиката од него.

Ах златен к800i...

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11898
  • Архитект
« Одговори #6618 на: 09 Февруари 2017, 09:51:40 am »
Му изгоре фабриката за батерии на Самсунг, во која се правеа батериите за Note 7.
:D ;D

http://gizmodo.com/samsungs-battery-factory-caught-on-fire-because-of-cour-1792134300

Присутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20397
« Одговори #6619 на: 09 Февруари 2017, 13:20:35 pm »
Лош артикл, фабриката не е на Самсунг. Clickbait.

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 546
« Одговори #6620 на: 17 Февруари 2017, 13:47:29 pm »
Пред недела дена приметив дека ми работи само селфи камерата (и селфи видео) и нема шанси да ми се вклучи обичната камера како опција на екранот, ниту на вајбер, ни на фб, ни инстаграм, апсолутно никаде. Тачот си е океј, не е проблемот тука. Последно што памтам дека сакав да сликам и ми функционираше камерата е кога трчав на лента во теретана, каде што имам приметено дека пецка струја кога ќе допреш кај рачките или делот за оставање вода, телефон... Дали е возможно од тоа нешто да ми се пореметил телефонот или некој некоја идеја да има во што е проблемот?

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3076
« Одговори #6621 на: 17 Февруари 2017, 14:05:54 pm »
Probaj so factory reset da vidis dali ke se sredi. Za sto telefon se raboti?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
« Одговори #6622 на: 17 Февруари 2017, 14:12:32 pm »
Probaj so factory reset da vidis dali ke se sredi. Za sto telefon se raboti?

Htc one mini

Отсутен Dule_

• Сениор
« Одговори #6623 на: 17 Февруари 2017, 14:17:39 pm »
Settings - Power - Scroll down to the bottom and uncheck Fast boot - Restart Phone.

Isto probaj i da izbrises cache za kamerata. Ova ke go najdes vo settings >aplications.

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
« Одговори #6624 на: 17 Февруари 2017, 14:27:45 pm »
Settings - Power - Scroll down to the bottom and uncheck Fast boot - Restart Phone.

Isto probaj i da izbrises cache za kamerata. Ova ke go najdes vo settings >aplications.

Cache немаше, но ќе го пробам тоа првото. БлагодарноС!  :)

Присутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3067
« Одговори #6625 на: 17 Февруари 2017, 14:47:30 pm »
Пред недела дена приметив дека ми работи само селфи камерата (и селфи видео) и нема шанси да ми се вклучи обичната камера како опција на екранот, ниту на вајбер, ни на фб, ни инстаграм, апсолутно никаде. Тачот си е океј, не е проблемот тука. Последно што памтам дека сакав да сликам и ми функционираше камерата е кога трчав на лента во теретана, каде што имам приметено дека пецка струја кога ќе допреш кај рачките или делот за оставање вода, телефон... Дали е возможно од тоа нешто да ми се пореметил телефонот или некој некоја идеја да има во што е проблемот?
Ова е симптом на откачена камера или скроз заебана камера.

Отсутен koce1102

• Редовен
  • Пораки: 1572
« Одговори #6626 на: 20 Февруари 2017, 13:55:10 pm »
Истиот проблем го имам јас веќе 1 год.
Кога укл.камера неможе да фокусира така?
Кога пребарував видов дека е чест проблем кај овие телефони на ХТЦ.

Отсутен TheForce

• Јуниор
  • **
« Одговори #6627 на: 20 Февруари 2017, 15:13:14 pm »
@koce1102  не, туку воопшто не се вклучува камера, само предна камера и селфи видео. Кликам на опцијата да се префрли на регуларна камера и не сака. Ова исто кај сите апликации што имаат камера (инста, фб...).

Отсутен FiLo

• Легенда
  • Пораки: 7270
« Одговори #6628 на: 20 Февруари 2017, 15:49:51 pm »
Побарај на гугл за твојот модел на телефон како се прави Recovery. Пример за мојот мобилен, треба да биде изгасен, да го држам копчето за намалување на гласот и потоа power копчето да го притиснам и ми ги дава опциите за Recovery, Fastboot, Master Reset.
Побарај и пробај со ова Recovery, нема ништо да ти избрише или смени, кај мене рецимо често знае да ми спобудали телефонот, наеднаш да почне да вибрира и по 5-10 секунди се смирува и притоа не реагираат копчињата за почетен екран и да се вратиш назад. Со Recovery го решавам проблемот се до наредно спобудалување.

Отсутен Dule_

• Сениор
« Одговори #6629 на: 20 Февруари 2017, 15:57:39 pm »
Nema nisto da se popravi so recovery. Recovery sluzi za da go izbrises tvojot softver sto go imas na telefonot i da mu stavis drug dali oficijalen ili custom.