Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ај пак да замолам некој да ми ја објасни функционалноста и поентата на "Edge"-от?
Цитат: MAPJAH на 04 Декември 2015, 20:33:00 pmКако корисник на ѕ6 и ѕ6еџ можам да кажам дека обичната 6ка е многу по практична.Многу попрактична е 6 ката, еџот у секој момент шо се вика ке ти летне од рака поради заобленоста.Цитат: marjanot на 04 Декември 2015, 20:46:11 pm^ Ти бар го користиш телефонот Како е со батерија S6-ката?КОлку што читам, тоа му е најголема маанаКолега и една другарка ги имаат, добра е батеријата. 5+ се вадат со мало припазување, додека пак се оди и над 6 со павер сејвер(под 15%) и претежно вај фај.
Како корисник на ѕ6 и ѕ6еџ можам да кажам дека обичната 6ка е многу по практична.
^ Ти бар го користиш телефонот Како е со батерија S6-ката?КОлку што читам, тоа му е најголема маана
Кај мене држи цел ден, локација пуштена постојано, синхронизирани 2 имејла камера користам постојано уклучено вифи 4г/3г фб инстаграм форум и слично.
Цитат: velestrumf на 05 Декември 2015, 00:21:08 amАј пак да замолам некој да ми ја објасни функционалноста и поентата на "Edge"-от?Јас до сега не сум видел некој плус кај заоблениот екран, би рекол дека е само за чалам, ништо повеќе од тоа. Башка ако се скрши 13 - 14000 е за промена
Секaко дека секогаш може да му веруваш на полугол маалски мајстор во гаќи и со пиво покрај него. Ако он вика дека НФЦ сензорот прислушкува, тогаш е така. Како и да е, на секои 3-4 месеци некој го открива ова или нешто слично што е спектакуларно.
Цитат: Dodo на 05 Декември 2015, 21:14:09 pmСекaко дека секогаш може да му веруваш на полугол маалски мајстор во гаќи и со пиво покрај него. Ако он вика дека НФЦ сензорот прислушкува, тогаш е така. Како и да е, на секои 3-4 месеци некој го открива ова или нешто слично што е спектакуларно.Ајфонот и новите Galaxy и HTC не може да ги отвараш поради оваа причина, за да може да те прислушкуваат.