Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1109100 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #840 на: 09 Февруари 2013, 18:14:25 pm »
Малку е ден ипол... Со чепкање цело време? Вака ако го оставиш колку трае? Кога го видов ми се засвиѓа, а ес3 е многу некако незгоден за ракување поготово со една рака...тоа не му е предност туку мана според мене. И нексусот не е мал ама поубаво лежи во рака. Не знам на ес3 колку трае батерија, нека кажат тие што го имаат. Плус го нема ес
 3 во  никој  салон и не знаат кога ќе им стигне.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8872
« Одговори #841 на: 09 Февруари 2013, 18:17:04 pm »
Mislam deka poveke trae. So cepkanje i se ukluceno eden den.

Отсутен Tommy

• Легенда
  • Пораки: 7244
« Одговори #842 на: 09 Февруари 2013, 19:04:02 pm »
Малку е ден ипол... Со чепкање цело време? Вака ако го оставиш колку трае? Кога го видов ми се засвиѓа, а ес3 е многу некако незгоден за ракување поготово со една рака...тоа не му е предност туку мана според мене. И нексусот не е мал ама поубаво лежи во рака. Не знам на ес3 колку трае батерија, нека кажат тие што го имаат. Плус го нема ес
 3 во  никој  салон и не знаат кога ќе им стигне.

2-3 дена, со тоа што ја нон стоп користам 3G што значително црпе батерија...

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #843 на: 09 Февруари 2013, 19:07:55 pm »
Toa e super. Edinstvena rabota sto me nervira na nexusot e baterijata. Mozea pogolema ili barem podebel da go napravea p da si imase saglam baterija

Отсутен Dzo

• Сениор
  • Пораки: 3030
  • GTI®
« Одговори #844 на: 09 Февруари 2013, 23:11:18 pm »
Drugar zema nexus 4 od vip i 16ka bese i  e top. Mast si raboti za razlika od site dr androidi. Za cena ne diskutiram. Baterija ako vi ja drzi cel den na 3g na konj ste. Cutete i terajte :)

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #845 на: 10 Февруари 2013, 02:50:58 am »
ko so pisav cel den so 3G bez premnogu cepkanje ama so zboruvanje den i pol do polnenje. So cepkanje, igrici i zaebancii sabajle se  vadi od punac vecerta se stava. Toa e pomalce od den

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6111
  • 69
« Одговори #846 на: 10 Февруари 2013, 09:15:11 am »
Сите смартфони се такви...Огромни екрани, што очекувате...не е ова Нокиа 3310 или Етиксон Т20 со екранчиња од сантим на пола и да траат по 7 дена...Си бараат овие...

Него прашање за апликација...
Дали постои апликација која пример во одредено време ке ми го менува профилот од нормален, генералев во тивок, сајлент да речеме?
На пример послем 8 саат навечер да ми се префрли телефонот на сајлент, пошто дома со мало дете, а има луѓе кои знаат и во 12 навечер да ми звонат, па се случува да се биди детено :) Јас го префрлам, ама често го заборавам, па нареден ден наместо кога ке станам го префрлам тек попладне, кога ке се сетам уствари дека не ми звонел телефонот :) :) :)
Згодна работа е таква апликација :)
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен bobson

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 304
  • RB26DETT Z2
« Одговори #847 на: 10 Февруари 2013, 09:54:10 am »
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wetpalm.ProfileScheduler&feature=search_result&rdid=com.wetpalm.ProfileScheduler&rdot=1

Оваа апликација ја користев едно време, има се тоа што сакаш :D

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #848 на: 10 Февруари 2013, 10:20:02 am »
Сите смартфони се такви...Огромни екрани, што очекувате...не е ова Нокиа 3310 или Етиксон Т20 со екранчиња од сантим на пола и да траат по 7 дена...Си бараат овие...

баш така... дуал кор процесори, квад кор графики.... чудо на технологијата е како батериите воопшто им траат повеќе од 15 минути!

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #849 на: 10 Февруари 2013, 17:09:01 pm »
@Tommy
Неам некој план моментално да зеам телефон, здравје летово ем ако сум у Америка...иначе не сум љубител на ајфон многу, па затоа барам несто андроид а одлично
а ми фати око овој
http://www.gsmarena.com/htc_droid_dna-5113.php

Не сум го сретнал го има кај нас?

Отсутен Sase_91

• Сениор
  • Пораки: 3820
« Одговори #850 на: 10 Февруари 2013, 23:49:36 pm »
И мене сега ми истекува договорот од Оне, сакам да го продолжувам но ХТЦ ДНА и Галакси С4 ме тераат да почекам некако. Не ми се зима сега С3 кога за 2 месеца ќе испадне С4, а од друга страна сега до 15.02  има некоја одлична промоција на Бизнис Тотал тарифите, па им пратив меил дали може сега да го продолжам договорот а телефон да земам некаде Мај-Јуни месец одговор уште нема.  Која цена се движи одприлика Дроид ДНА и кога ќе стаса кај нас ?
If everything seems under control, you're not going fast enough.  /  KKBA

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
« Одговори #851 на: 11 Февруари 2013, 00:00:18 am »
od moeto iskustvo so niv poarno zemi si telefon koga ke prodolzuvash dogovor oti posle moze i interesno da stane. I luge pazete se podmetnuvaat dogovori na 3 godini. Namesto 24 meseci si pisuvaat 36.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20634
« Одговори #852 на: 11 Февруари 2013, 10:09:27 am »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29607
    • CARclub.mk
« Одговори #853 на: 11 Февруари 2013, 10:13:09 am »
Се надевам дека ќе изгледа вака. S-III ми изгледа премногу играчкесто.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5834
« Одговори #854 на: 11 Февруари 2013, 12:01:18 pm »
Дајте некое мислење за нексус 4? Некои викаат супер е, други не чини елџи итн. Зеро што мислиш ти?