Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
За ајфон имам јас едено Dynolicious. Ама го снимив од како ми е GPS ot BUST. Така да незнам како функционира, гледав нешто на нет и задовлни беа луѓето. Пробај го баш и кажи.
Џиџи бе, дојди у 21ви век.
Јас ја сметнав апликацијата на Xperia x8 уште да се распрашам од каде може да се набаво OBDII bluetooth адаптерот и ќе испробам
Цитат: TE-EN на 27 Мај 2011, 12:10:03 pmЈас ја сметнав апликацијата на Xperia x8 уште да се распрашам од каде може да се набаво OBDII bluetooth адаптерот и ќе испробам Јас земав Garmin W265 пред 5 месеца само заради Bluetooth,и OBDII апликацијата,ама уште чекам на информација колку ке кошта адаптерот
Цитат: ace-106 на 27 Мај 2011, 12:55:26 pmЦитат: TE-EN на 27 Мај 2011, 12:10:03 pmЈас ја сметнав апликацијата на Xperia x8 уште да се распрашам од каде може да се набаво OBDII bluetooth адаптерот и ќе испробам Јас земав Garmin W265 пред 5 месеца само заради Bluetooth,и OBDII апликацијата,ама уште чекам на информација колку ке кошта адаптерот http://www.elm327.net/ уште да се најде начин да се порача,не е скап
Супер е се друже ама има 1 проблем ја нема Xsara-та во листата на подржани коли