Уште му се мислам 
Арно тераше досега со 6/еџ што беше точно ... Терај на 8 мицава сега, не му се мисли.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Galaxy S6 Edge 128 користам сега и освен од батеријата бев презадоволен од телефонот се додека не ми стаса апдејт за Андроид 7.0. После апдејтот на 7.0 телефонов стана неописливо поспор, со багови и софтверски тикови(не отвора вифи сетингс, крашнуваат апликации...) За 10-15 дена колку што го имам 7.0 на телефонов, 20 пати доов во искушение да го фрлам. А и уште една голема работа која што не ми се свиѓа е финрепринт сензорот одпозади, доста глупо ми е додека ми стои на биро телефонот, а ми стои често да морам да го подкренам за да го одклучам, или додека возам да го барам фингерпирнт сензорот одпозади.
Кај Ајфонот пак не ми се допаѓа големината зошто е огромен телефон за 5.5 инчен дисплеј и е речиси невозможно да го ракуваш убаво со 1 рака, а мене ми треба тоа за додека возам(што понекогаш е голем дел од денот), не сум навикнат на софтверот и ќе треба се одново да инсталирам. Кај Андроид телефон само се најавувам со гугл акаунтот и се сам си средува, како и тоа што сеуште немаат Фаст Чарџинг.
Денеска бев во операторскиве продавници кај нас да видам да не има стасано некој од преордерите на S8 за да го фанам во рака, ама ништо.