Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: zeroSignal на 04 Октомври 2016, 14:32:27 pm8. На отварање Dialer, горе има три табови - Log, Favourites и Contacts. Зошто да не можам со swipe лево и десно да шетам меѓу нив? Не го научивме ова до сега? Не, со свајп лево-десно или звони кај контакт, или пишува порака. Глупости. На најмалку 20 луѓе до сега им звонев по грешка наместо да пребацам од еден таб на друг. Наместо по дифолт да ми го даде логот од повици, ми дава празен диалер.. Исклучи и свајпај меѓу табовите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
8. На отварање Dialer, горе има три табови - Log, Favourites и Contacts. Зошто да не можам со swipe лево и десно да шетам меѓу нив? Не го научивме ова до сега? Не, со свајп лево-десно или звони кај контакт, или пишува порака. Глупости. На најмалку 20 луѓе до сега им звонев по грешка наместо да пребацам од еден таб на друг. Наместо по дифолт да ми го даде логот од повици, ми дава празен диалер..
Цитат: marjanot на 04 Октомври 2016, 23:33:16 pmЦитат: zeroSignal на 04 Октомври 2016, 14:32:27 pm8. На отварање Dialer, горе има три табови - Log, Favourites и Contacts. Зошто да не можам со swipe лево и десно да шетам меѓу нив? Не го научивме ова до сега? Не, со свајп лево-десно или звони кај контакт, или пишува порака. Глупости. На најмалку 20 луѓе до сега им звонев по грешка наместо да пребацам од еден таб на друг. Наместо по дифолт да ми го даде логот од повици, ми дава празен диалер.. Исклучи и свајпај меѓу табовите (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И да се исклучи тоа пак не можеш да бираш само со притискање на името, мора после на слушалката... Безпотребно комплицирање. Ако го отвориш dialerot или ѕи се пали log без тастатура или само тастатурата... Why? Еве како е на HTC :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ако ти треба некој број што е биран 5ти, 6ти само скролаш надоле и се гаси тастатурата(numpad-от) :(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Не викам дека е ова најдобро решение, ама многу е побрзо и поедноставно.
Не баш задоволен од новиве телефони на Гугл/ХТЦ. Океј делуваат на перформанси, само многу ми е грд задниот дел, ко пресечен делува на прв поглед...А за ценава, нема да коментирам, ја претераа...