Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1348224 пати)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #4455 на: 21 Декември 2014, 19:58:24 pm »
< Епа тоа се вика бампер, само за рамките ама добро е да е заштитена и задната страна. И оригиналната Флип Ковер Ес вју е добра ама ќе изгледаш како со женски новчаник да збориш ;D

Отсутен Boshe

• Сениор
  • Пораки: 5433
  • Пиши лаже
« Одговори #4456 на: 22 Декември 2014, 01:33:58 am »
Јас ако го мењам Нексусов, ке го мењам за ноте 3 само. Друг телефон не гледам. :)
Remember to keep yourself alive, there is nothing more important than that

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #4457 на: 22 Декември 2014, 21:42:32 pm »
denovive  treba na zenistevo da se produzi na vip dogovorot pa denes slucajno bev do ramstor da vidime so kako .Kje ideme na onaa tarifa od 666 denari i gledame nekoj telefon do kaj 6000 denari sto kje ide normalno na rati.
Mi ponudija
LG-F60 -2399den
LG-L80-6000den
SAMSUNG ACE nekoj -4500den
kazete nekoj sovet sto kako ili da odam na nekoj drug telefon bidejki izborot tamo na toa standot nebese nekoj golem ???

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 18026
« Одговори #4458 на: 22 Декември 2014, 22:16:05 pm »
Alcatel Idol 2 S, во се е подобар од горенаведените.

Отсутен skorpion

• Редовен
  • Пораки: 2215
  • Burn the tires, not your soul!!!
« Одговори #4459 на: 22 Декември 2014, 22:22:57 pm »
LG-L80, Прееска го гледав одличен според мене, а и Ф60 не е лош воопшто за парите.
Jedno upozorenje!
Kad prelazite ulicu, uvek gledajte u automobile a ne u semafor!
Semafori retko kad udare čoveka.

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #4460 на: 22 Декември 2014, 22:51:54 pm »
denovive  treba na zenistevo da se produzi na vip dogovorot pa denes slucajno bev do ramstor da vidime so kako .Kje ideme na onaa tarifa od 666 denari i gledame nekoj telefon do kaj 6000 denari sto kje ide normalno na rati.
Mi ponudija
LG-F60 -2399den
LG-L80-6000den
SAMSUNG ACE nekoj -4500den
kazete nekoj sovet sto kako ili da odam na nekoj drug telefon bidejki izborot tamo na toa standot nebese nekoj golem ???
Alcatel Idol 2 S

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #4461 на: 22 Декември 2014, 23:21:06 pm »
Ако телефонот и е преголем на сопругата а и се допаѓа како функционира, со задоволство ќе се замениме со мојот Idol 2 S Mini. Mini-то е 4.5 инчи, големиот е 5.0 инчи, со исти спецификации.

Отсутен Vlatce-Vectra

• Сениор
  • Пораки: 5915
« Одговори #4462 на: 22 Декември 2014, 23:57:42 pm »
imase i alcatel i mini i toj drugiot ama so znam nekako slusav negi bivalo i ne ni obrnav vnimanie na alkatelite na standot

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
« Одговори #4463 на: 23 Декември 2014, 02:43:50 am »
Исто говно се сите телефони од таа класа. Нека ти кажат зошто не ги бивало па пренеси тука да продискутираме. Зошто „LG од ист ценовен ранг и послаб хардвер го бива повеќе од Алкател со квад-кор процесор“.

Јас ја имам 2 S Mini верзијата и сум презадоволен. Кога го купив батеријата траеше едвај 9 саати на 4G, сега ваљда се апдејтирале апликациите и трае до 15 саати на 4G, стандарден циклус на полнење на еден смарт телефон кој се користи.
Батеријата беше единствена забелешка за овој телефон но откако и тоа се среди, можам слободно да го препорачам затоа што за парите, навистина нуди најмногу.

Ќе те замолам баш да ти кажат зошто не ги бива.

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #4464 на: 23 Декември 2014, 09:19:31 am »
Многу се замислив кога искочи Некусот, највеќе заради спецификациите на хартија. И најважно за 6 инчи екранот кој многу ми недостасува во Ноте 4.

Абе до вчера зборев преголем преголем преголем преголем. Сеа сеа навикнав на 5.5 инчи, вчера го фаќам во рака HTC-то ONE (м7) и си викам добро бе мајку му како си се ќоравел ти до сега, кај ти бил паметот. За 6 инча не сум сигурен, да не е многу? :D Овој го поднавикнав 5.5 инча доста ми се, ако е поголем да не ме боли?

еј за година две ке почнеме да шетаме со таблети од 6-7 инча низ џеб..

Отсутен Diablo

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 465
« Одговори #4465 на: 23 Декември 2014, 09:28:10 am »
Ние имаме службени Алкатели Идол 6030 x веќе една година, досега никој не се пожалил, месечно секој прави по 50-60 часа сигурно. Јас сум изненаден од телефонот, иако бев скептик кога ги нарачаа преку ВИП.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #4466 на: 23 Декември 2014, 09:32:04 am »
Многу се замислив кога искочи Некусот, највеќе заради спецификациите на хартија. И најважно за 6 инчи екранот кој многу ми недостасува во Ноте 4.

Абе до вчера зборев преголем преголем преголем преголем. Сеа сеа навикнав на 5.5 инчи, вчера го фаќам во рака HTC-то ONE (м7) и си викам добро бе мајку му како си се ќоравел ти до сега, кај ти бил паметот. За 6 инча не сум сигурен, да не е многу? :D Овој го поднавикнав 5.5 инча доста ми се, ако е поголем да не ме боли?

еј за година две ке почнеме да шетаме со таблети од 6-7 инча низ џеб..

Ни џебовите нема да се тоа што беа... Ќе треба помоќу ГМО или шта ти ја знам, да ни се овозможи еуроинтеграција и кохабитација со
онакво „торбиче“ како што имаат кенгурите, за да можеш „телефон“ да носиш со себе.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
« Одговори #4467 на: 23 Декември 2014, 09:43:56 am »
7 инча собира у џеб од јакна или внатрешен џеб од палто/сако итн.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
« Одговори #4468 на: 23 Декември 2014, 09:55:36 am »
И изгледа квази-комично кога ќе го шлапнеш на фаца за да оствариш или одговориш на повик.
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
« Одговори #4469 на: 23 Декември 2014, 10:08:14 am »
Абе до вчера зборев преголем преголем преголем преголем. Сеа сеа навикнав на 5.5 инчи, вчера го фаќам во рака HTC-то ONE (м7) и си викам добро бе мајку му како си се ќоравел ти до сега,
Користам вчера пола ден 5.7 инча и го земав Нексусот, истата реакција добро бе мајку му... Ми изглеаше ко да е 3.5 инча а уствари е 4.7 :D

Mi ponudija
LG-F60 -2399den
LG F60 е многу добро телефонче за парите, ја сум за тој да го земеш.