Автор Тема: Андроид Апликации и Телефони  (Прочитано 1224453 пати)

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
Одг: Андроид Апликации и Телефони
« Одговори #345 на: 20 Јули 2012, 12:57:34 pm »
Ако се направи фактори дата ресет дали ке се избришат сите апликации?

Отсутен Dule_

• Сениор
  • Пораки: 3040
« Одговори #346 на: 20 Јули 2012, 13:37:46 pm »
Нема баш сите,туку тие апликации што си ги инсталирал ти.Ќе ти биде таков,каков што ти бил кога си го купил.

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34294
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #347 на: 20 Јули 2012, 16:51:14 pm »
@marjanot Во понудата го нема тој телефон.Ми дадоа еден лист со цени на мобилни и го нема таму :/

@Suzuki Имам некој попуст поради тоа што сум постпејд корисник и околу 16к испаѓа.Сони-то има подобра камера,подобра резолуција на екран,1 гб рам а за предна камера не ми игра многу улога.
Ама сигурно знаеш дека ако го искористиш тој попуст, ќе потпишиш нов договор за 2 години...

Да знам,задоволни сме од T-Mobile. :)
И јас сум задоволен ептен оф Т-Мобиле...Незнам што им е на луѓево, што викаат Т-мобиле биле многу скапи, краделе, интернетот тапа им бил и незна друго што..
T-Mobile се жива превара.

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #348 на: 21 Јули 2012, 14:37:43 pm »
Има некоја апликација за гледање телевизија..ама од македонскиве (сител канал5) ??????
Лелее..Ич не ми текна дека имам лаптоп...

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #349 на: 21 Јули 2012, 21:48:30 pm »
Во тоа за ЏПС от на телефонов, кога одам да го подесам..На андрои 4.0 има 3 што може да се штиклитаат, Услуга за локација од Google, Гпс сателити и пребарување на локација...На последните две не бара пари, ама на првото бара...кога е штиклирано џпсот работи многу добро...Е сега кога ми е уклучено, одам да проверам дали ми има нешто од сметката замено, гледам нема ништо..Кај вас кој се штиклирани ???

Отсутен Sashe90

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 718
« Одговори #350 на: 22 Јули 2012, 18:34:59 pm »
Кај мене е штиклирано само второто и супер си работи. Исто на андроид 4.0

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #351 на: 24 Јули 2012, 16:56:26 pm »
Второто е GPS. Тоа нема врска со мрежата.
Првото кога е штиклирано му помага на GPS-от според тоа од кој предавател земаш сигнал за мобилниот и побрзо лоцира. И кога е штиклирано, не јаде интернет се додека не ти е уклучен интернетот.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #352 на: 02 Август 2012, 01:07:43 am »
земав една хпериа х10,конкретно ќе идам за полска па да си имам гпс по пат,муабет викаат гпсот траел уште некој си саат и пол од кога ќе угасиш нет и после јок само ајфониве и с1,с2 ја имале таа опција да тераат до крај со гпс без користење нет?

ако не е така кажете некое програмче иго,навигон таму курци да инсталирам и да си цепам на раат до полска

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #353 на: 02 Август 2012, 01:12:50 am »
Не е точно за тоа саат ипол да трае џпс-от...Барем кај мене...Немам навигација никаква кај мене во телефон, ама во мапата ми кажува кај се наоѓам, и можам да наместам дирекции, од кичево до скопје, и ми го исцртува патот со плаво и знам дека треба да терам по тоа...

Хпериата е мини така ???
Иначе инсталирај си и Unlysse Speedometer за да ти кажува брзина, за навигациите тапа сум..

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #354 на: 02 Август 2012, 01:14:20 am »
Не е точно за тоа саат ипол да трае џпс-от...Барем кај мене...Немам навигација никаква кај мене во телефон, ама во мапата ми кажува кај се наоѓам, и можам да наместам дирекции, од кичево до скопје, и ми го исцртува патот со плаво и знам дека треба да терам по тоа...

Хпериата е мини така ???
Иначе инсталирај си и Unlysse Speedometer за да ти кажува брзина, за навигациите тапа сум..

мислам дека тоа црпи нет
не бе какво мини,не планирам очи да истерам по пат

Отсутен Бузуки

• Сениор
« Одговори #355 на: 02 Август 2012, 01:24:32 am »
Не црпи...
Него кај го најде телефонот ? го нема во т-мобиле, вип, оне ?

Отсутен ficomk

• Сениор
  • Пораки: 4396
« Одговори #356 на: 02 Август 2012, 12:04:42 pm »
стави си IGo и да не му ја мислиш ич.имаше линк мислам у темава од кај да си го симнеш

Отсутен x01

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 729
« Одговори #357 на: 02 Август 2012, 12:39:16 pm »
еве ти цела тема за iGO .Го имам инсталирано и не троши ни мегабајт интернет си ставаш кој мапи ти требаат и тргнуваш.
http://forum.gsm.mk/threads/igo-my-way-%D0%B7%D0%B0-android-iphone-%D0%BC%D0%B0%D0%BF%D0%B8-poi-3d-%D0%BE%D0%B1%D1%98%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%B8.14082/

Отсутен nsx-r

• Легенда
« Одговори #358 на: 02 Август 2012, 13:24:27 pm »
ај некој да ми го наштела телефонов,нејќе да се поврзе со усб,а како што видов за хпериава мора преку компјутер да иде
има друг начин кој е слободен да се позанимава со телефонов ?

Отсутен Sportex

• Легенда
  • Пораки: 7879
  • Иштван Беќар Пецарош
    • camouflage.mk
« Одговори #359 на: 03 Август 2012, 09:48:10 am »
@marjanot Во понудата го нема тој телефон.Ми дадоа еден лист со цени на мобилни и го нема таму :/

@Suzuki Имам некој попуст поради тоа што сум постпејд корисник и околу 16к испаѓа.Сони-то има подобра камера,подобра резолуција на екран,1 гб рам а за предна камера не ми игра многу улога.
Ама сигурно знаеш дека ако го искористиш тој попуст, ќе потпишиш нов договор за 2 години...

Да знам,задоволни сме од T-Mobile. :)
И јас сум задоволен ептен оф Т-Мобиле...Незнам што им е на луѓево, што викаат Т-мобиле биле многу скапи, краделе, интернетот тапа им бил и незна друго што..
T-Mobile се жива превара.

НЕ....Т/МОБИЛЕ се СУПЕР превара!