@suzuki
Исто и кај мене со хоум копчето и да и мене на нерви ми иде што ме враќа со бек копчето скрос назад.Но со претходниот 2.3 андроид мобилниот ми беше струја,не даваше да го чепнеш,стискаш прстот не си го кренал се отворило менито,а со овој ми е многу побавен,и не сум навикнат на толку бавен.Чекам да видам дали ќе испадне некој апдејт ако не испадне барам начин да го вратам стариот 2.3
А за крадење до минатиот месец бев задоволен од т-хоум,но минатиот месец често ја отворав страната на т-хоум за да си проверам сметка,и ми излезе дека имам околуу 300 ден. со ддв до кај 350,ми стигна сметка 800 ден.Интернетот ми е бесплатен,имам 300 мб во претплата после тие 300мб брзината ми е намалена но ми е бесплатен,разговори имав слабо.Со дечкото кој работи таму го прашав абе вика не си единствен овој месец што има поплаки,ги има многу,имаат некои измени во системот.На зет ми му имаат натпишано,на комшијата.Ајде ги прежачав тие 500 ден.но за овој месец строго контрола водам ако има некој испад приговор пракам.