Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: FilipM на 01 Ноември 2011, 01:35:39 amБелата Ц4ка на сликата ми изгледа малку спуштено или се лажам?АХ бе мали,до кога вака бе...не гледаш дека е ВТС,шо значи дека е поинакво цело подвозје во однос на стандард Ц4....
Белата Ц4ка на сликата ми изгледа малку спуштено или се лажам?
Се согласувам со осмица.Ова е бандажот за колава http://www.cbautostyling.co.uk/images/categories/granturismo.jpg
Иво, си размислил лајсните на вратите да ги фарбаш во боја на каросерија?
Ако бандажите што ти фаќаат око се која било друга боја освен црна, нема да одговараат за ништо. Размисли поубаво, барем C4 изгледа убаво без црни лајсни
Иво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"
Цитат: Fic_CC на 31 Октомври 2011, 18:12:54 pmИво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"e ova e TOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cista 10ka
Ке ти кажам, кај има и на кој паркинг има вакви бандажи
Ако е на некоја бабица нема ни да примети, слободно вадете. Оффтопик:Кај мене на факултет има некоја женичка у години, си вози civic 1.6vti со поминати 75000 km!!!Колата е стакло...