Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ne ti e bas doloveno toa umetnichkoto so si go baral..... ali OK Sala na strana so 3 vrati e mnogu,epten ubavo.... so 4 mi e kako zelka
Цитат: IvO на 10 Мај 2011, 03:04:45 amЦитат: Sportex на 09 Мај 2011, 20:46:22 pmЈа кее се воздржам од коментари за колата...и за таа што си ја земал и за таа што требало да ја земеш ...ќе кажам само со здравје да се вози!ајдееееееееееее збори Sportex Истиот проблем и кај мене беше и мислам сум го кажал тоа овде неколку пати.Уште кога го земав првиот ден го паркирав пред зграда да му се мерачам, доаѓа комшијата кој инаку е шофер во ЈКП Дервен го вози директорот со Ц 4/ка и вика. Со здравје да си ја возиш комши ама си се заебал не видено...јас целиот прашалници??Електроника тапа...потрошња две тапи....снага 3 тапи...се на се срање.Си викам прво ај овој од љубомора зборува пушти го таму нека јаде го..а!После 6 месеци ми рикна борд комјутерот.Чекав 2 месеци за да го заменат.Го заменија и после 3 месеци рикна помошниот дисплеј.Чеакав два месеци за замена.После тоа пак почна да исфрла информации на бордот кои немаат врска со колата.Те вратата ти е отворена, те нема гориво а полн резервоарот до даска, те ова те она.Ја однесов на сервис, го поправија и ја продадов така.
Цитат: Sportex на 09 Мај 2011, 20:46:22 pmЈа кее се воздржам од коментари за колата...и за таа што си ја земал и за таа што требало да ја земеш ...ќе кажам само со здравје да се вози!ајдееееееееееее збори Sportex
Ја кее се воздржам од коментари за колата...и за таа што си ја земал и за таа што требало да ја земеш ...ќе кажам само со здравје да се вози!
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=305961
@Sportex sto e ova napisano pogore ? Kako e mozno volku raboti da imaat problem na novo vozilo ?Iritira stvarno.@Ivo zmej e kolata. Mozam da zamislam kako zabrzuva da ti e keif da ja vozis. Mnogu bezgrizni i sigurni kilometri.
поставен плински уред .. Голема благодарност до ПЛИМОНТ одлично завршена работа ..
Цитат: IvO на 02 Април 2012, 19:14:06 pmпоставен плински уред .. Голема благодарност до ПЛИМОНТ одлично завршена работа .. ај честито .. два резервари плин, еден бензин... ти рекоа?
еми да знајш за долг период убо ке му биди таа шемa, мада ретко кај нас тоа