Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Во црно-сива варијанта.
Ivo da ti aknam slika od radisanskoto ... i stavaj pobrzo nekoj crn bandas oti te utepav...
Иво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"
Се согласувам со осмица.Ова е бандажот за колава http://www.cbautostyling.co.uk/images/categories/granturismo.jpg
Цитат: Fic_CC на 31 Октомври 2011, 18:12:54 pmИво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"Топ.
Цитат: Vlado на 01 Ноември 2011, 00:14:47 amЦитат: Fic_CC на 31 Октомври 2011, 18:12:54 pmИво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"Топ.пууу фиц ептен фаца браво ...
Цитат: Fic_CC на 31 Октомври 2011, 18:12:54 pmИво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"Топ.
Иво не зезај, еве ти бандаж за мерак најубаво и стои.Овие се од C4 Picasso 18 инчи "Krakatoa"
Белата Ц4ка на сликата ми изгледа малку спуштено или се лажам?