Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
6. Точете гориво наутро. Температурата наутро е значително пониска, со што густината на горивото се зголемува. Со тоа ќе добиете повеќе гориво во однос на количината што ја добивате кога темературата е повисока.Господе боже кој не си на небесата.... нека го мавне астероид идиотот кој го пишувал ова.
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“
ja kolku so slusnav do avgust ke stasa do 100 dena do nova godina 120 se predviduva
3. Точете гориво кога резерварот е до половина. Кога резерварот е на резерва или скоро празен во него има многу воздух, па така исто како кога точите со голема брзина горивото испарува, истото се случува и тука.
Цитат: Тања ˚͜˚ на 14 Март 2012, 19:47:41 pmja kolku so slusnav do avgust ke stasa do 100 dena do nova godina 120 se predviduva od sigurni izvori 102 ke dojde benzinot a naftata 93 do kraj na letovo...